2777
2789

شغل باباتون؟ وچند سالتون هست؟ مگ بیمه نیستین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان نداره؟ یا کنترل نمیشه که درد نداشته باشی؟

دارو داره ولی برای من اثر داروها کم هست دکتر گفت کنترلش ممکنه مدت طولانی زمان ببره کل روده ی بزرگم ملتهب هست

شغل باباتون؟ وچند سالتون هست؟ مگ بیمه نیستین

کارمنده ولی حقوقش خرج روزمره هم نمیشه

من ۳۰ ساله م بیمه سلامت دارم منتها خیلی محدود میده مثلا هر ماه باید ازمایش التهابی بدم فقط ۳میلیون

کارمنده ولی حقوقش خرج روزمره هم نمیشهمن ۳۰ ساله م بیمه سلامت دارم منتها خیلی محدود میده مثلا هر ماه ...

هزینه آزمایش اصلا نمیده کلونوسکوپی ۷ میلیون اصلا هیچی ازش نمیده

سختته کار کنی؟

عزیزم اونا دوست دارن،فقط هزینه ها بالاس و میخوان کامل سلامتیت رو بدست بیاری

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

کارمنده ولی حقوقش خرج روزمره هم نمیشهمن ۳۰ ساله م بیمه سلامت دارم منتها خیلی محدود میده مثلا هر ماه ...

کارمند که بیمه تامین اجتماعی میخوره لابد جای ک کارمیکنن تحت بیمه تامین اجتماعی نیست، اهل تهران هستین؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

سختته کار کنی؟عزیزم اونا دوست دارن،فقط هزینه ها بالاس و میخوان کامل سلامتیت رو بدست بیاری

خیلی واسم سخته چون مدام شکم درد دارم حتی خواستم داروی ضد دل درد بخورم شاید بتونم کار کنم دکتر گفت ممنوعه مگاکلون سمی میشه

نمیدونم این سلامته شهرستان ساکنم

اگ تهران بودین معرفی تون داشتم ،باید بیشتر درک تون داشته باشن نه اذیت تون ،شغل های خونگی انتخاب کنید عالی درامدهاشون مثل سبزی مارکت و سبزی خشک ها ، ترشی و مربا وخیارشور ،

اگ تهران بودین معرفی تون داشتم ،باید بیشتر درک تون داشته باشن نه اذیت تون ،شغل های خونگی انتخاب کنید ...

چون اذیتم کلا کار نمیتونم بکنم بیشتر خواب اور میخورم وارامبخش تا بخوابم

چون اذیتم کلا کار نمیتونم بکنم بیشتر خواب اور میخورم وارامبخش تا بخوابم

دیگ درحد یکی دوساعت مشکلی نداره یک ساعت کلی خیار شور میزارین بعد میفروشین