2777
2789

فقط خاله عمه های من و عروسمون دعوت میشن دوست و آشنا رو دعوت نمی‌کنیم و مهمونی سادس شاااایذ یکم دخترا باهم برقصن 

بنظرتون لازمه که مادر شوهرم دعوت بشه یا نه؟؟؟

نه لازم نیست چون مهمونیتون در حد فامیل خودتونه 

چون مادرشوهر نسبت فامیلی و نسبی باهاتون نداره وقتی هم اومد میشه فضولتون هر چند که خوب باشه اما زیاد اطلاعات بهش نزار برسه از دور ببینه همه چیز رو بهتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم میگه نمی‌دونممراسم نمیگیرن دیگه احتمالا

یعنی مراسم عروسی هم نمیگیرن ؟

اگه الان عقدشون هست و فاملا همه میان اونطور که گفتی  و

ببین اگه تنها بچه متاهل خانوادتون خودت هستی و اونجور که گفتی خاله و دایی و عمو و بچه ها و عروسه خاله و دایی هم میاد پس مامانت حتما دعوت کنه مادرشوهرت رو چون اونجور هم کع گفتی مهمونیه خودمونی و کوچیکی نیست وگرنه عروس خاله و دایی هم دعوت نمیکردین 

چون الان پیش فامیلات پچ پچ میفته که چرا مادرشوهرش دعوت نکرده 

پس دعوت کن چون عزت هست برا خودت و شوهرت و مادرشوهرت جلوی فامیلت 

اول گفته بوم نمیخواد دعوت کنی ولی بعد توضیح دادی که کیا دعوتن پس بهتره مادرشوهر پدر شوهرت هم باشن 

یعنی مراسم عروسی هم نمیگیرن ؟اگه الان عقدشون هست و فاملا همه میان اونطور که گفتی وببین اگه تنها بچه ...

فقط یه مشکلی دارم مادر شوهرم یکم اخلاقش بده

مثلاً همیشه اخماش توی همه و از بس کن روعه اصلا با هیچکس حرف نمیزنه حتی با مادر من هم حرف نمیزنه و فقط بجا میشینه اخم می‌کنه نگاه می‌کنه من از این رفتارش خیلی خجالت میکشم میترسم بیاد توی فامیلم حرف زیاد بشه نظرت؟

به نظر من نه دعوت نکن عروس های فامیالتون هم بچه های اونا حساب میشن

اگه گله کرد بگو نخواستم اذیت شی

البته به میزان ارتباط مادرت با مادرشوهرت هم بستگی داره واینکه نسبت فامیلی هرچند دور دارید یا نه

ولی در کل لازم نیست