2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم باعث سوتی بد من شد

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 25 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی بده بعضیا تو مراسم غم و عزای مردم 

دنبال سوژه خنده می گردن بعد با افتخارم تعریف می کنن

که رفتیم مجلس ختم اینقدر خندیدیم😐

مثل این می مونه که تو عروسی گریه کنی همینقدر مسخره س

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

کلا تو این جور مراسم ها یه چیز خنده دار پیش میاد ما از مراسم خاکسپاری مادر دوستم برگشتیم از تو راه ت ...

منم دقت کردم تو بعضی مراسمات ختم یهو خنده پیش میاد

بازم بنده خدا خوبه خندیده بدش نیومده

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

کله پشمکی جان اذیتش نکن😂احساس بزرگی و مردونگی کرده میزنی تو ذوقش

بهش میگم قبلش با من هماهنگ میکردی 

دقیقا صداشو شبیه این مداحای که تو مراسم ختم هستا میکنن من بیشتراز لحنش خندم گرفت😑

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بنظرم همسرتون به دوستتون و خانواده اون مرحوم احترام گذاشتهراستش متوجه رفتار بد ایشون نشدم که چه رفتا ...

لحنش خنده دار بود 

گندی ک زدیحالا شوهرت اونجا صلوات نمیگف کسی نمیگف دورازجون لاله🤣🤣🤣

والا بخدا😐لااقل با صدای اروم و لحنی آهسته میگفت

بهش میگم قبلش با من هماهنگ میکردی دقیقا صداشو شبیه این مداحای که تو مراسم ختم هستا میکنن من بیشتراز ...

😂😂😂

آخی یاد دوران مدرسه خودمون افتادم میخواستیم بریم اردویی چیزی بچه ها صداشونو شبیه مداحا میکردن اینطوری میگفتن

اگه حس میکنی از خندت ناراحت میشه بعدا به دوستت بگو از لحن شوهرت خندت گرفت چون تاحالا از این حرکتا ازش ندیده بودی 

من خودم تصور کردم شوهرتو خندم گرف🤣🤣🤣چطور خودش خندش نگرفته

لامصب خودش خیلی جدی بود اون لحظه😭

😂😂😂آخی یاد دوران مدرسه خودمون افتادم میخواستیم بریم اردویی چیزی بچه ها صداشونو شبیه مداحا میکردن ...

اره حتما براش توضیح میدم که اصلا منظوری نداشتم🙊🥲