2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=394028799]چه خانواده خوبی داشتی شما برادر من ۲۸ سالشه معتاد و روانی پدرم مخالفه شدید خودش خونه نیست حاضر نی ...[/QUOTE

چقدرر بدد

من داداشم از اولش دوست داشت مستقل باشه و خب اولش با اون مخالف بودن و پدرم اجازه نمیداد

وقتی من مستقل شدم و پا فشاری هام‌جواب داد

دیگ اونو کاریش نداشتن چون دیدن بد نیست و بچه هاش جنبه ی مستقل شدنو دارن

البته بعضی وقتاهم داداشم میومد پیش من میموند یکم عادت کردن به نبودنش😂😂

چرا راضی نیست؟

میشه بیشترتوضیح بدی؟

انگیره ات در زندگی چه کسی هستش 

چه کسی برات در زندگی نقش مهمی داره 

و حاضری براش بهترین کارها را انجام بدی تا دیده بشی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

[QUOTE=394028799]چه خانواده خوبی داشتی شما برادر من ۲۸ سالشه معتاد و روانی پدرم مخالفه شدید خودش خون ...

من جرات ندارم حرف مستقل شدن خودمو بزنم 

تفکرات پدرم سنتی هست میگه دختر باید یک راست از خونه پدر بره خونه شوهر

برای داداشم میگه خراب میشه هرزه میشه و اعتیادش شدیدتر میشه..کار و برنامه ای هم واسش نداره فقط میخواد سر ما به دعواهای خونه گرم بشه خودش به زندگیش برسه

انگیره ات در زندگی چه کسی هستش چه کسی برات در زندگی نقش مهمی داره و حاضری براش بهترین کارها را انجام ...

میفرمایی به عشق یه نفرمیشه ازافسردگی خلاص شد؟

من بایدیه کاری انجام میدادم که سخت بود..

نه راه پیش بود نه راه پس..مثل یه ماشین که بارسنگین ترازتوان روش گذاشتن..الانم هست مشکلم و حس میکنم سراین افسرده شدم😔

داداش تون باید ببرید کمپ جدا زندگی کردنش فایده ندارهبستری باید بشه

اعتیادش در اون حد نیست که کمپ بره در حد گل و بنگه

پدرم خودش اعتیاد داره به این چیزا اعتقاد نداره

میگم خونه جدا بشه چون جفتشون مریضن و خواهر ۷ سالم بشدت پرخاشگره روزی نیست تو این خونه ده بار فحش نخوره

هدف تاپیکم این نبود ولی من خیلی تلاش کردم خونمون ارامش داشته باشه همه با هم زندگی کنیم ولی هیچکدوم نزاشتن... بخوام توضیح بدم بهم حق میدین