2777
2789
عنوان

خانمايي كه قهر ميكنيد و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 26 پست
شما درست میگی ولی من اگه قهر نمیکردم شوهرم پرو میشد چون ب حرفام گوش نمیکنه ک احترام بذاره گوش میکنه ...

به مرور زمان از شما دور ميشه شما كه اشتي ميكنيد اون ياد ميگيره خيلي خوب حرف نميزنيم بدخلقي ام كه ميكنه نهايتاً چند روز يا چند هفته برميگرده آشتي پس بزار كارم رو بكنم بعد ميرم اشتي 

من بهـترينِ خودمم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من شب خواستگاری شرط کرد که هیچ وقت قهر نکنیم و گفت این بدترین کار هیچ وقت انجام نده بعد خودش از ...

😂 ابنا فقط زبون دارن. متاسفانه مادرشوهرم هم خیلی زودرنجه پی اون رفته.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
شوهر من شب خواستگاری شرط کرد که هیچ وقت قهر نکنیم و گفت این بدترین کار هیچ وقت انجام نده بعد خودش از ...

بهش بگيد من با تو قهر كنم چي ميشه ازم دور ميشي سرد ميشي عادت ميشه برات توام وقتي اينكارو ميكني همين حس ها تو من به وجود مياد .

من بهـترينِ خودمم ❤️
من اگه قهر نکنم میزنم میکشمش خونش میفته گردنم و حوصله ندارم به خاطر این دماغو برم زندان!

برا همين گفتم قهر بدترين نوع عصبانيت اينا جمع ميشه جمع ميشه يهو بد بروز ميكنه عصبانيتتون رو همون لحظه درست ابراز كنيد 

من بهـترينِ خودمم ❤️
احساسی نیست براشم مهم نیست که از نظر احساسی چی میشه

شما امتحانش كنيد اگر اينجوري نبود يعني براش اهميت نداشت به شما از همون اول اين حرف نميزد 

من بهـترينِ خودمم ❤️
الان سه ساله ازدواج کردم دعوا و بحث هم کم نداشتم ولی اخلاقمون اینه اصلا قهر نمیکنیم هیچکدوم حتی سرسن ...

چقد خوبه اینطوری آرزو به دل موندم یه بار با حرف زدن مشکلمون حل شه 

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍