2777
2789

بچه ها ببینید مثلا من آدم برنامه ریزی هستم و بدون برنامه ریزی مثلا دوست ندارم برم سفر اگه یکی مثل خودم گیرم بیاد ممکنه زندگیمون یکنواخت بشه و مثلا هر دومون اهل ریسک نباشیم اگه یکی برخلاف خودم گیرم بیاد ممکنه نتونم باهاش همراهی کنم مثلا بگه فردا بریم سفر. ومن دوست نداشته باشم شما برای خودتون کدوم رو ترجیح میدید؟میتونید توی مثال های متفاوت بگید

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ک اینجوری هستی یکی برخلاف خودت بهتره

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

مثل خودت بهتره بیشتر مثل همید و اختلاف کمی دارید بحثتونم کمتر میشه 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

مثل خودم...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

اگ شوهرم مث خودم بود،ک دوروزم‌نمیشد،تحملش کرد

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

من خودم آدم ریسک پذیری بودم مثلا نمیتونستم با کسی که محتاطه باشم

بنظر من آدمی که باهاش وجه اشتراک داری مهم تره

زندگیتم یکنواخت نمیشه، عاشق طرف باشی حتی از نشستن تو خونه باهاش تو سکوت هم لذت میبری

یکنواخت نشدن زندگی این نیست که هر ثانیه کار جدید بکنید

اینه که بتونید کارای تکراری رو صد ها بار بکنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اگه مثل خودم باشه لجبازه و انعطاف پذیری پایینی داره اینا ممکنه باعث اختلاف بشه یا ممکنه خیلی اهل حساب کتاب باشه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

مثل خودت شاید یکنواخت بشه ولی حداقل همیشه دچار دعوا و تنش نمی شید . اگر برخلافت پیدا کنی اون میخواد کار خودشو بکنه شما کار خودت برا همین دعوا میشه یا اگرم نشه یکی باید به اجبار اون‌یکی رو تحمل کنه فقط

دو قطب کاملا مخالف نه سخته من همسرم درونگراست من شلوغترم اما خیلی هم شلوغ و شیطون نیستم وگرنه نمیشد و تو خیلی چیزا وجه اشتراک داریم تو ارزشها ..تو اهل مطالعه بودن ... تو اهل سفر و ولخرج بودن 

باید تو خیلی جهات تشابه باشه اما خب مثلا می گم من اهل مهمونم ایشون نه و این رو باهم حل کردیم متعادل رفت و آمد می کنیم یا ایشون منظم تره من به اون اندازه نه ولی خب بی نظم و شلخته نیستم اندازه همسرم نظم فکری ندارم ولی آدم مرتبی هستم در مجموع مسئولیت پذیرم و باعث میشه بتونیم کنار بیایم 

ببین من و همسرم هر دو مثل همیم، هر دو به شدت درونگرا و آروم و منطقی و ... همه چیز خوب و رویایی بود تا خدا بهمون یه دختر داد که ۱۸۰ درجه با من و باباش متفاوته ، تا قبل از اون راضی بودم که با همسرم شبیه همه اخلاقمون اما الان میگم کاش یکی مون مثل دخترم بود و می‌تونست همراهش باشه

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...