2777
2789

آخه میگن فقط مدارک و مستندات رو میگیرن و اجازه دفاع نداری

حقیقت داره؟

مثلا طرف کلی حرف برای گفتن و دفاع از خودش داره 

بعد قاضی نمیخواد بشنوه؟

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شورای حل اختلاف از اسمش مشخصه برای سازش هست اگر قصد سازش نداری نرو

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
شورای حل اختلاف از اسمش مشخصه برای سازش هست اگر قصد سازش نداری نرو

اگر نریم به ضررمون نمیشه؟

نریم چی میشه پس تکلیف شکایت؟

اگر نریم به ضررمون نمیشه؟نریم چی میشه پس تکلیف شکایت؟

ارجاع میدن به دادگاه

براتون ابلاغیه میاد که فلان تاریح در جلسه شرکت کنید

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
ارجاع میدن به دادگاهبراتون ابلاغیه میاد که فلان تاریح در جلسه شرکت کنید

بنظرتون چکار کنیم بهتره؟

بریم یا منتظر دادگاه بشیم

بنظرتون چکار کنیم بهتره؟بریم یا منتظر دادگاه بشیم

موضوع چیه

من وهمسرم از مستاجرمون شکایت کردیم،همسرم و مستاجر رفتن،اجازه صحبت به طرفین دادن،مدرکی ام نداشتیم ،چون بدون قرارداد ۲ سال اجازه دادیم بشینه،سرهمین حق به مستاجر میدادند،ولی طرفین حرف زدن،بعد همسرم گفت خانمم حرف آخر میزنه،زنگ زد به من ،گوشی داد قاضی،قاضی با من صحبت کرد که راضی بشیم ۲ ماه بعد بلند بشه،خلاصه نه، دی ماه مستاجر شد ،نه تیر ماه ما،حدوسط گرفت،رضایت دادیم.

اتفاقا شورا مصالحه کنید بهتر،دادگاه میرفتیم طول می کشید،مستاجرمونم زمان میخرید،به نفع اون میشد.

در وجودهمه مایک منِ شاد 🥰 یک منِ مضطرب 🫥 یک منِ افسرده😞 و یک منِ عصبانی🤨 وجود دارد. کدام من پیروز می شوند؟🤔 هر کدام که بیشتر تغذیه شوند💌

پس کی اونجاست؟

در جایگاه قاضی،مابهش می گفتیم،حاج اقا،چون یک روحانی بود

در وجودهمه مایک منِ شاد 🥰 یک منِ مضطرب 🫥 یک منِ افسرده😞 و یک منِ عصبانی🤨 وجود دارد. کدام من پیروز می شوند؟🤔 هر کدام که بیشتر تغذیه شوند💌