2777
2789

ده سال از نامزدی و بعدم عقد و عروسیم میگذره..مادرشوهرم خیلییی با حرفاش منو دست پایین و بدبخت حساب‌میکرد برعکس من فکر میکردم احترام احترام میاره و همش میگفتم شاید ایراد از منه..همیشه بهم تیکه میپروند هر وقت زنگ میزدم تیکه میپروند تا اینکه دیدم دیگه طاقتم به سر رسید حدود یک سال پیش مادرشوهرم طبق معمول برگشت تیکه بارم کرد من تو این سال ها هررر کاری بگین کردم برگشتم بهش گفتم من یه اخلاقی دارم هر چقدر منو دست کم بگیرن با خودم میگم حتما چیزی تو‌من دیدن که تو خودشون نبوده اونم برگشت گفت حالا‌چهارکلاس سواد داری در حالی که درامدم ماهی حداقل ۳۵هس که خب برای خانم بد نیس ماشین هشتصد میلیونی خریدم خلاصه طولانیه فقط بگم برای خودم جایگاه و‌پرستیژ پیدا کردم تو همین سال هایی که مسخره ام میکرد من رشد کردم و بهش نشون دادم هر چقد بهم تیکه بپرونی و دست کمم بگیری من میرم بالاتر حتی تو روش زدم دیگه هم از اون به بعد زنگش نزدم الان چند ماهه تیکه نپرونده منم صمیمی نیستم و خیلی رسمی میرم و‌میام 

خانما من خیلی اذیت شدم ولی راهش همینه..رشد کنین کم برین بیایین سکوت کنین خودتونو در سطحشون کوچیک نکنین اینا هیچوقتتتت ادم نمیشن جایگاه خودتونو بهشون نشون بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین.

مخصوصا باید بهشون بی محلی کرد. رفت و آمد رو محدود کرد.

من که دوست دارم دیگه اصلا هیچ کدوم از خانوادش رو نبینم

چون خیلی پست فطرت هستن. سطحشون خیلی پایینه

کاش منم می‌تونستم پیشرفت کنم.

البته منم حقوق دارم. اما ترجیح دادم بهشون اصلا نگم. دورکاری انجام میدم واسه داداشم. بهشون نگفتم حقوق میگیرم و بیمه هستم 

آفرین.مخصوصا باید بهشون بی محلی کرد. رفت و آمد رو محدود کرد.من که دوست دارم دیگه اصلا هیچ کدوم از خا ...

من با وجود محدود کردن رفت و امد بازم اذیت میشدم اما وقتی گفتم هر وقت دست کم گرفته میشم بیشتر انگیزه میگیرم ساکت شد

درسته اما اصل کار شوهرته که دست و پاگیرت نشده و کنارت بوده تو این سالها وگرنه مادرشوهرمنم همینطوریه، ...

باید بگم شوهر منم خیلیی جاها به من میگف حساسی چون مادرش سیاست داشت و خلاصه خیلی اذیت شدم ولی مطمئنم اگر مرد جواهر هم باشه اخرش اگر روزی زنش بیفته از کار و زندگی نمیاد دستشو بگیره ببخشید اینو واضح میگم ولی اگر زن افتاد هیچ‌مردی لگن زیر پاش نمیذاره برای همین زن باید تماااام تلاششو بکنه