2777
2789

سلام من میخوام تعطیلات آخر عید رو برم تبریز ولی هیچ اطلاعاتی از هتل گرفته تا تفریحات و مراکز خرید و دیدنی ندارم.. لطفا راهنماییم کنین...

عزیزم تو نت سرچ کنی تمام جاهای دیدنی تبریز و برات میاره 

هتل هم که زیاده 

ائل گلی 

میدان شهرداری 

مسجد کبود 

شهرهای اطراف تبریز همه دیدنی و زیبا هستند 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریز بیشتر روستاهاش دیدنین یعنی حومش  .بازار داره باغ ایلی گلی یه مسجدم بود بزرگ بود یادم رفت اسمش چیه  

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
سلام خوشحالم از آشناییتون.. میشه برای یه سفر سه چهار روزه برام یه برنامه خوبدبچینید.. ممنون میشم

سلام ممنون عزیزم همچنین 

در خواستم و قبول کن

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 

سعی کن تبریزو تو یه روز تموم کنی . درست برنامه بچینی و صب بیدار شی تموم میشه که بتونی بری جلفا و مخصوصا کندوان .من مسافرت با شوهرم میرم ساعت شیش صب صبونه میخوریم میزنیم بیرون !!!

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
کوه عینالی هم داره که عالیه هم دریاچه داره هم تله کابین و هم زیارتگاه و... هم ماشین رو هست

مرسی.. تو عید میشه اینارو رفت دیگه..؟ آخه تبریز حزو جاهای سرده نمیدونم لباس گرم باید پوشید نه...؟

سعی کن تبریزو تو یه روز تموم کنی . درست برنامه بچینی و صب بیدار شی تموم میشه که بتونی بری جلفا و مخص ...

چه خوب.. سه روز اونجا باشیم کافیه بنظرت..؟ جمعه قراره راه بیفتیم سه شنبه برگردیم.. کلا سه روز کامل اونجاییم..