2777
2789

بهش هم میگم میگه نه درسته پارچم از یه سمتش کوکدوزی شده تا اون سمتش راه راهش برجسته بشه بعد قسمت راه راهشو زیر مانتو گرفته اون کوک هارو ک نخ ها دیده میشه روی مانتو گرفته 

یه مانتوی دیگه دارم مثل همین پارچست کوک ها زیرشه برجستگی های پارچه روی مانتو میگه نه من درست دوختم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر پیش چند تا خیاط. خسارت بگیر ازشعجب هاااپارچه مفت ک نخریدی عزیزم

قبول نمیکنه میگه درست دوختم من نگاه کردم درسته خیاط دیگه هم فکر نکنم درستش کنه چون کلا باید تیکه هاش شکافته بشه از اول دوخته بشه

۵۰۰ تومن گفته یه کت ساده بدون جیب و لایه کوبی گفته بودم بدوزه خیر سرم ادم غلط کنه ب خیاط پارچه بده

ببر چند تا خیاط ببینه اگه عیب داشت کارش باید برطرف کنه در غیر اینصورت اصلا پولش نده تا درست کارشو انجام بده

خیاطا کلا زیر بار نمیرن من ۳ سال پیش ی پارچه گرون قیمت دادم برام شومیز بدوزه خیاط  😑 ۳ هفته بعدش لباسو داد دیدم کوچیکه گفت چاق شدی گفتم زن حسابی مگه تو ۳ هفته چقد میشه چاق شد که لباس اصلا استین تو تنم نمیرفت

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چجوریه کوک دوزیهاش ‌که خیاط نفهمیده؟اگه خیلی تابلو نیست و مشخص نیست سخت نگیر اعصابتو خرد نکن براش

کوک دوزی هاش معلومه قشنگ عکس بالایی روی پارچست پایینی زیر پارچه اما خیاط برعکس دوخته