2777
2789
عنوان

شوهرم انگار عوض شده

251 بازدید | 15 پست

دو روزه اصلا بغلم نمیکنه منم میرم بغلش کنم اون اصلا توجه نمیکنه در صورتیکه قبلا اصلا اینطور نبود

امروز از صبح گردن درد داشتم هرکاری کردم بدتر شد که بهتر نشد

بعدازظهر ماساژ داد ولی بازم بهتر نشد الان داشت میرفت سرکار گفت دوباره کیسه اب گرم بزار گفتم نه اومدی منو ببر دکتر بعد با مکث گفت باشه گفتم چی شد؟ گفت نمیشه برا هرچیزی بری دکتر و از این حرفا گفت بچه رو نگه میدارم خودت برو

منم دیگه خیلی ناراحت شدم نشستم یه گوشه گریه افتادم اونم اومد یه ذره دیگه پشتمو ماساژ داد و اخرسر گفت حالا یا خودم میبرمت یا خودت برو

ینی واقعانمیتونه منو ببره انقدر سخته براش

من توی مریضی هاش پا به پاش هستم ولی اون انگار زورش میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه رو بزار برو خودتمردها از مریضی و گریه و نق زدن بدشون میادزن شاد دوست دارند

منم مرد شاد دوس دارم

اتفاقا سوهرم یکسره مریضه

ولی خم به ابرو نمیارم

با بچه نوزاد اونم مریض میشه منم دست تنها

تمام کارامو میکنم

اما حرف نمیزنم

حالا یکبار من مریض شدم چی شد

دوستش زنگ بزنه مثل جت فاندوم میره ولی برا من ناراحته

بچه رو بزار برو خودتمردها از مریضی و گریه و نق زدن بدشون میادزن شاد دوست دارند

به صورت ذاتی بیشعورن

اون زمان که برای یه سرماخوردگی ساده خودشونو به حدمرگ نشون میدن و ماعین پروانه دورشون میگردیم رو فراموش میکنن

دردم از یار است و درمان نیز هم
منم مرد شاد دوس دارماتفاقا سوهرم یکسره مریضهولی خم به ابرو نمیارمبا بچه نوزاد اونم مریض میشه منم دست ...

عین دوستاش باشَ

مردها چه طوری هستند؟ پرانرژی

از تاپیکهای اخرم چله نور رو بخون به نیت خوب شدنت

به صورت ذاتی بیشعورناون زمان که برای یه سرماخوردگی ساده خودشونو به حدمرگ نشون میدن و ماعین پروانه دو ...

دقیقا همینطوری هستند اگر کم محل کنی کلی ناراحت میشن

و اینمه مردها بر تلاف ظاهرشون ضعیفند

و زنها هم برخلاف ظاهرشون قوی

مردها میتونستند باردار شن زایمان کنند بچه بزرگ کنند؟ 

منم مرد شاد دوس دارماتفاقا سوهرم یکسره مریضهولی خم به ابرو نمیارمبا بچه نوزاد اونم مریض میشه منم دست ...

عزیزم حتما مسئله هست که نگفته یکم از جهت اقتدار و غرور دادن باهاش حرف بزن بگو من کسی رو غیر شما ندارم . شما فقط پشت پناه من و این بچه هستید یکم تشکر کنید از زحمت کشیدناش مهربونیش همین که توجه داره و ماساز داده رو جدی بگیرین

همسر من الان یک هفته اس میخواد منو ببره بازار روز اخر بحثمون شد تا اینکه به حرف اومد گفت شما کم خرید میکنی من حرص میخورم  😁 خب من به نیاز خرید دارم و اکثرا اقایون تو خرید دستشون به کم نمیره بخاطر همین اگر خریدی باشه ترجیحا خودم باید باشم کنارش حالا امروز ان شاءالله قراره بریم خرید خدا بخیر کنه😁