2777
2789
عنوان

با هشصد میلیون میشه جهاز خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 56 پست
این حرفای مسخرتو از کجا درمیاری عزیزم شوهر بیچارع چه گناهی کرده تو این گرونی

حالا شوهر هیچی 

خوانواده شوهر  نمیگه دختره با خودش هیچی نیورد بهش جهاز ندادن اینارو میزنن تو سرش

آرامش است عاقبت اضطراب ها...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک دستبند طلا بخر بنداز دستتجهیزیه هم نخربه مرور بزار شوهرت بخره در حد نیاز

تا تیکه بارونش کنن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

اره بابا میشه اگر ضروری ها رو بگیری و برقی های آشپزخونه رو کامل نگیری ک واقعا هم نصفش ضروری نیست میشه 

حتما ی سری تیکه های جهیزیه هم به عهده داماد هست اونا رو هم ک کم‌کنی با 800 میتونی وسایل متوسط رو به بالا بکیری 

حالا شوهر هیچی خوانواده شوهر نمیگه دختره با خودش هیچی نیورد بهش جهاز ندادن اینارو میزنن تو سرش

اره درحالی که پدربیچاره هم داده ولی دختره نخریده سره پدر خراب میشه که به دخترش بها نداد

به زور میشهبهترین که میگبذفقط یخچال میشه الجی۲۰۰به بالا

😐چه مجبوری هست دختر بخره بعدش مگه باید حتما باید ال‌جی بخره .ایرانی مناسب هست.طایفه ما یخچال دوقلو پسر میگیره 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤