2777
2789
عنوان

مامان های با تجربه لطفا بیاین

103 بازدید | 13 پست

من یه بچه ۵ماهه دارم از اول که بدنیا اومد کولیک داشت خیلی درد کشید به راحتی نمیخوابید رو پا میزاشتم یه مدت یکم خوابید بعد دیگه آروم نمی‌گرفت گذاشتمش تو کریر خیلی بهتر شد و راحت خوابید الان عادت کرده فقط تو کریر بخوابه ولی

یچیز دیگه که هست کریر براش کوچیک شده جاش راحت نیست تموم روز جيغ میزنه هرکاری میکنم نمیخوابه یه راهنمایی کنید چجوری بخوابونمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون جا بخواباند بعد که خوابش عمیق شد بزارش زمین 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نمیخوابه توش دیگه تا میزارمش شروع میکنه گریه کردن میخواد توش بتابه جاش نمیشه جيغ میزنه

تا گیج خواب بزاری رو پات نمیخوابه؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه الان گذاشتم شیشه هم گذاشتم دهنش ولی فایده نداره سر در گم شده بلد نیست بخوابه منم بچه اولمه نمیدون ...

وای ننه عزیزم 

ببین خواهرم یه ملاحفه بزرگ برداشته بود یک سرش رو بسته بود به لوله گاز بچش که خوابش میگرفت شیر میداد سریع میذاشت رو ملاحفه و بعد اون سرشم خودش میگرفت و تاب میداد تا بخوابه تا می‌خوابید دیگه تکون نمیداد و آروم بچش رو میذاشت رو زمین

من خودمم یه حالت گهواره بسته بودم به خونمون ببین میتونی با این کار بخوابونیش

وای ننه عزیزم ببین خواهرم یه ملاحفه بزرگ برداشته بود یک سرش رو بسته بود به لوله گاز بچش که خوابش میگ ...

حالا امتحان میکنم عزیزم گهواره هم داره ولی تو اونم اصلا نمیخوابه ممنون

حالا امتحان میکنم عزیزم گهواره هم داره ولی تو اونم اصلا نمیخوابه ممنون

خواهش میکنم عزیزم من دخترم رو کمرش رو ماساژ میدادم تا بخوابه و براش شعر میخوندم دیگه باید عادتش بدی به یه روش جدید 

خواهش میکنم عزیزم من دخترم رو کمرش رو ماساژ میدادم تا بخوابه و براش شعر میخوندم دیگه باید عادتش بدی ...

بله تو ماشین میخوابه ولی خوب نمیخوام اونجوری عادت کنه ممنون از راهنماییت