2777
2789
عنوان

خانوم های تهرانی لطفا بیایین

350 بازدید | 54 پست

یه سری اطلاعات میخواستم از شما در مورد رسوم تهرانی ها تو ازدواج

و بله برون و خرید و عروسی و جهیزیه

قراره انشاالله برای داداشم از تهران زن بگیریم

والا مال من اول اومدن حواستگاري بعد جلسه دوم قراره بله برون گذاشتن و واسه بله برون حلقه اوردن برام بعدشم رفتيم عقد مهضري بعد از عقدم رفتبم دنبال كاراي جشن عقد بعدم عروسي براي جهازم سيستم صوتي تصويري و ٤ تا تيكه با پسره مثل لوسترو پرده و گازو و تي وي و سيستم صوتيو اينا 

١ درصد فك كنين سركاريه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بازم ممكنه رسما فرق كنه ما كلا رسم خاصي نه داشتيم نه بلد بوديم اصلا تو فاز اين چيزا ميوديمجشن عقدمم خودمون گرفتيم فقط لباس و ارايشگاه و فيلمبردار با داماد بود و عروسي همچيش با داماد 

١ درصد فك كنين سركاريه!

عروس ما به داداشم گفته سرویس چوب و یخچال و فرش و تلوزیون و ... با داماد

خرید لباس بله برون عروس با داماد 

خرید سه دست مانتو کیف و کفش و چادر برای بله برون با داماد 

خرید یه نیم ست تو بله برون و یه سرویس کامل تو عروسی با داماد

خرج عروسی هم با داماد

نظرتان چیه؟

عروس ما به داداشم گفته سرویس چوب و یخچال و فرش و تلوزیون و ... با داماد خرید لباس بله برون عروس با ...

بله برون؟ یا عقدکنون؟

بله برون معمولا با دختره و خرید مانتو و کیف و کفش و نیم ست و سرویس نداره

فقط یه انگشتر میبرید واسشون با یه پارچه یا چادر.. اگ خواستید صیغه محرمیتم میخونید

اون خریدا واسه عقد یا عروسیه

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
بله برون؟ یا عقدکنون؟ بله برون معمولا با دختره و خرید مانتو و کیف و کفش و نیم ست و سرویس نداره فقط ...

برای بله برون

نمیدونم حتی گفته خودم باید انگشتر نشون رو انتخاب کنم