2777
2789
عنوان

بیاین بازی کنیم حوصلم سر رفته

140 بازدید | 29 پست

خب خب بازی از این قراره من یه سوالی میپرسم اولین نفری که دید باید جواب بده بعد اینکه اولین نفر جواب داد یه سوال میپرسه که بعدی دید باید جواب بده🥴 سوال من اینه:خانواده یا پول

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

پول

گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی می‌سوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارین به چند سال قبل برگردید؟

گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی می‌سوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶

پول

از پایینی بپرس سوالتو

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

خدایی سوال سختی بود

🤌😅

خانواده پولدار 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

دوست دارین به چند سال قبل برگردید؟

عه من پایینی شدم

وقتی ۲ سالم بود🤌

رفتن به گذشته رو انتخاب میکنید یا آینده؟

خانواده پولدار

😂😂