2777
2789

هر شبم خوابشو میبینم دعا کنید از فکرش درام تا مثل اون خانوم منم بدبخت نشدم😭💔جالب اینه شرایط پسری که باهاش تو رابطم همه جورهه بهتره و میلیونی هم برام هزینه میکنه و خیییلی دوسم داره و من دارم از عذاب وجدان میمیرم واقعا💔

لطفا افراد متعصب مذهبی در تاپیکام شرکت نکنن🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیسی‌ چرا وقتی دلت یه جا دیگه بود با این رفتی تو رابطه 😑🎀

اخه فکر نمیکردم دوسش داشته باشم و باهم تو رابطه نبودیم اما وقتی رفتم تو رابطه و کاملا باهاش قطع ارتباط کردم دیدم هنوز دوسش دارم

اخه فکر نمیکردم دوسش داشته باشم و باهم تو رابطه نبودیم اما وقتی رفتم تو رابطه و کاملا باهاش قطع ارتب ...

سیسی‌ ببخشید خب ولی باید یکم از نظر ذهنی رشد کنی که بتونی انتخاب کنی بعد بری تو رابطه 🦦🎀

آره سیسی حق با توعه‌ فقط فاصله بگیر !🦦🎀

ای بابا من یه بار سر دوراهی پسر لاشی و ساده بودم دست مثلا دوستام درد نکنه از روی حسادت و رقابت یکیشون رفت به پسر لاشیه داد یکیشونم به پسر سادهه نخ میداد 

پسر سادهه اومد همه چیز رو سیر تا پیاز تعریف کرد و دوستمو کنف کرد

اون دختر مدت زیادی با اون پسر بود و یه جورایی حتی برای آینده هم برنامه ریزی کرده بود ولی دلش با یه پیام از طرف یه پسر دیگه لرزید قرار نيس وقتی یه پسر ساده باشه دیگه واسه همیشه قبولش داشته باشیم شايد تفاهم نباشه

بعدشم اون خانم چون با این پسره رفته زیر یک سقف عیب هاشو دیده ممکن بود اگه با پسر اولی هم میرفت زیر یه سقف شايد اونم پر از عیب بود 

آدم لاشی دوست داشتنی نیست.تو عادت کردی بهش وگرنه دوسش نداری فقط عادته

دقیقا همینه چون مطمئنم هیچ وقت حاضر نیست باهاش برم تو رابطه

دقیقا همینه چون مطمئنم هیچ وقت حاضر نیست باهاش برم تو رابطه

یعنی  اون پسره دختربازه؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤