2777
2789

من مادرم خیلی گیر میده بهم ‌من چند ساله با افسردگی دست و پنجه نرم میکنم  نمیتونم سر کار برم ‌واقعا حال روحیم‌خوب نیست ولی مامانم خیلی گیر میده میگ‌تو‌بی عرضه ای تو تنبلی دخترا همسنت  میرن سرکار تو نمیری 

من واقعا حالم خوب نیست میدونم حق داره نگران باشه ولی واقعا نمیتونم هرموقع کم میاره کتک میزنه 

از کوچیکی بهم استرس وارد کرده صبحا با تپش قلب بلند میشم 

مامان شما هم اینطوره؟🫠

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مامان میگفت یا ادامه تحصیل یا شوهر من دیگه مغزم به درس نمیکشید رفتم شوهر طلاق گرفتم الان میگه چرا شوهر کردی مغز نداشتی؟ شوهر میخواستی؟ 

اصلا یادش نمیاد بهم چی گفته 

کلا مامانا همینن 

در هر شرایطی یه چیزی میگن 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

خودت رو با کسی مقایسه نکن افسردگی رو خودت خیلی میتونی به خودت کمک کنی از ورزش کردن شروع کن چند سالته ...

من‌نمیکنم‌بخدا  

بینیمو‌عمل کردم‌نمیتونم‌تا چند ماه ورزش کنم گل انقد تنش تو‌خونمون‌زیاده  انگار خوب شدنی نیست حال روحیم تو‌خونه با اینکه مشاوره میخونم 🫠مامانم بهم میگ مشاوره  میخونی خودت مریضی  هرموقع کم میارن میگن بهم من توجه نمیکنم ولی میدونی تو‌ ذهن آدم میمونه

عزیزم مامان میگفت یا ادامه تحصیل یا شوهر من دیگه مغزم به درس نمیکشید رفتم شوهر طلاق گرفتم الان میگه ...

مامان من نمیگ شوهر کن

میگ برو سرکار 🫠من حال روحیم خوب نیست ک بتونم مسئولیت پذیر باشم بابت کاری

واقعا منم دوس دارم برم سرکار برعکسه ببام نمیزاره

انشالله بزاره قشنگم واست دعا میکنم🫂🌸ناراحت نباشیا همچیز درست میشه توکل. ب خدا