2777
2789

سلام وقت بخیر 

به نظرتون رفتن پیش مشاورای انتخاب رشته آموزش و پرورش ناحیه مون ، بده ؟ خوبه ؟ 

تا حالا کسی بوده رفته باشه ؟

از چه شهری هستین ؟

حداقل واسه ماهایی که هزینه بالا رو نداریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این اولویت بندی های شهر و رشته اینامو انجام دادم 

میتونم برم کد رشته هارو هم بیارم ثبت کنم 

فقط از این که نمی‌دونم کدوم و شهر و دانشگاه ها با رتبه ی من احتمال قبولم بیشتره تردید دارم و بلد نیستم 

یا اینکه کدوم دانشگاه کدوم شهر رو انتخاب کنم اینارو نمی‌دونم 

اینارو مشاورای باتجربه بلدن 

افتضاااحه اصلا زیر بار مشاور انتخاب رشته اموزش پرورش نرو ... تا چه حد هزینه میتونی خرجش کنی ؟

چرا ؟ تجربه داشتی؟

والا ما الان مشکل مالی داریم 

مشاوره انتخاب رشته هزینه اش ۷۰۰هزاره 

همینم من الان جمع کردم ولی این چند باره هی به مشکل میخورم استفاده اش می کنیم 

چرا ؟ تجربه داشتی؟والا ما الان مشکل مالی داریم مشاوره انتخاب رشته هزینه اش ۷۰۰هزاره همینم من الان جم ...

انتخاب رشته آموزش و پرورش ناحیه مون ۷۰۰هزاره 

به نظرم یکی از بهترین راه ها اینه ک شما بری توی خود سنجش ۱۸۰ تومن پول بدی بر اون اساس انتخاب رشته کن ...

چطوریه ؟

یعنی دیگه خودش برحسب شانس قبولی کد رشته هارو برامون می چینه و لیست رو میده بهمون؟

اصلا نمی‌دونم چطور باید مال خود سنجش رو بیارم؟ کجای سایت هست؟

چطوریه ؟یعنی دیگه خودش برحسب شانس قبولی کد رشته هارو برامون می چینه و لیست رو میده بهمون؟اصلا نمی‌دو ...

نه ببین مثلا میاد رتبه ای که شما گرفتیو با جاهایی که احتمال میده قبول میشی رو میگه احتمال کم زیاد و متوسط 

خودش لیست نمیده شما خودت دونه دونه رشته ها و شهرایی که میخوای رو میزنی بعد میگه بهت

به نظرم خیلی بهتر از جاهای دیگه س 

اسمش نمیدونم انتخاب رشته ی چیه بزنی گوگل میاره