2777
2789
عنوان

شما هم جام باشی خجالت کشید

93 بازدید | 15 پست

میگم اگر یه مردی باشه قد اون 190 باشه و قد شما 160 و تا سینش باشید خجالت میکشین 

یعنی یه پارتنر اینطوری ببنید یا زن و شوهر تمسخرامیزع

اختلاف قدی اینقد خیلی بده؟بنطرتون ازش بپرسم من قدم کوتاهه ایرادی نداره یا داره

اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 150  همسرم 180  هروقت میخوام قلدری کنم براش میرم جلو میبینم دماغم رو نوک سینشه🤧

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

وا چ ربطی داره عزیزم مرد قد بلند که خیلی قشنگ میشه ؟ 

من مشکلم با پارتنرم اینه قدش کوتاه 😂 تاپیکامو ببینی متوجه میشی 

هیچوقتم بهش نگو قدم کوتاهه یا چی 

قدت عالیه قد اونم عالیع

وا چ ربطی داره عزیزم مرد قد بلند که خیلی قشنگ میشه ؟ من مشکلم با پارتنرم اینه قدش کوتاه 😂 تاپیکامو ...

مرسی عزیزم 

من 150 همسرم 180 هروقت میخوام قلدری کنم براش میرم جلو میبینم دماغم رو نوک سینشه🤧

اخه حس اونم برام مهمه 

با خودش نگه کاش قد بلند بود

ای جان

فدات بشم،مهم اخلاقه این چیزا معیار نیست عزیزم..

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

فدات بشم،مهم اخلاقه این چیزا معیار نیست عزیزم..

من همش نگران اونم اخه از زنای قد بلند خوشش بیاد چی

یا پیش خودش بگه کاش قد بلند بود و اینا 

اخه حس اونم برام مهمه با خودش نگه کاش قد بلند بود

قطعا ایشونم شما رو همیطور پسندیده،ولی شما کوتاه نیستیا ماشالله،خوشبخت بشی مهربون

من همش نگران اونم اخه از زنای قد بلند خوشش بیاد چییا پیش خودش بگه کاش قد بلند بود و اینا

نگران نباش عزیزم ایشون همینطوری شما رو دیده و پسندیده❤️