2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستانی که تک نیت میخوان

تاپیک دیدن مطلب خود درخواب منو بخونن اجراککننن.توخواب جوا نیت روبهشون نشون میدن.فقط اگه مسئله مهمی هست مثل کار ازدواج یاهرچیز مهمی حتما توبیداریم تحقیق کن...میتونن حتی از خدا کمک بخوان..قبل خواب نیت میکنی توخاوب نشونت میدن

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

دوستانی که تک نیت میخوانتاپیک دیدن مطلب خود درخواب منو بخونن اجراککننن.توخواب جوا نیت روبهشون نشون م ...

خطرناک نباشه😂😂

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

دوستانی که تک نیت میخوانتاپیک دیدن مطلب خود درخواب منو بخونن اجراککننن.توخواب جوا نیت روبهشون نشون م ...

وآسه بارداری میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

خطرناک نباشه😂😂

عزیزم تو مفاتیح اومده.خودم بارها امتحان کردم..میگم اگه مسئله مهمی هست حتما توبیداریم تحقیق کن اون راهو که توخواب گفتن.یااادمو که توخواب نشون دادن...راه درست ما ادم گناه کاری هستیم ممکن خوابا غلط بشن یه درصد...

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بله برای هرنیتی میشه..انجام بده نتیجه رو تو تاپیکم بگو.تعبیرهم مهمه.من گاهی اشتباه تعبیرکردم

ممنونم عزیزم امتحان میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله برای هرنیتی میشه..انجام بده نتیجه رو تو تاپیکم بگو.تعبیرهم مهمه.من گاهی اشتباه تعبیرکردم

میگم حتما باید شب باشه؟

یا میشه عصر هم انجامش داد 

من الان خوابم میاد شاید یکی دو ساعت دیگه بخوابم میتونم امتحان کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40