2777
2789

من خانواده خیلی خیلی بدی دارم .خیلیا تظاهر میکنن یا از روی لوسی میگن ولی من پوکیدم دیگه 

پدرم یک مریض روانی کامله هروقت میاد خونه هزاران بار میمیرم روانیم کرده هزار نوع بیماری اعصاب گرفتم سادیسم و اختلال روانی دیگه داره 

خیلی مریضی گرفتم از دستشون هرگز بیرون نمیرم ساپورت مالی صفر  از خونه بیرون نمیزارن برم روانی شدم دیگه حتی لباس و بقیه چیزا برام تهیه نمیکنه ی برادر دارم لنگه همونه مامانمم گاهی قهره با همه گاهی خوبه 

دارم روانی میشم ترک تحصیلی هم هستم 

نمیدونم کجا برم که اینجا نباشم

خاستگارم دارم ولی از ازدواج بدم میاد

بنظرتون چیکار کنم 

زده به سرم ادامه تحصیل بدم برم ولی بیماریام نمیزارن

کسی مثل من بوده بره دانشگاه راحت شه؟؟؟

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره برو‌دانشگاه حال و هوات عوض میشه

کاش بتونم

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

بچسب به درست یا برو کاری یاد بگیر تت سنت کمه شوهر کنی از چاله میفتی تو چاه

اره عزیزم از ازدواج بدم میاد کاش بتونم درس بخونم

انشالله خدا کمکت میکنه منم دعا میکنمبعد ی جیزی خونواده سمی رو باید تحمل کنی تا زمانی ک کلا دور بشی ا ...

مرسی عزیزدلم 

اره ولی سختمه خیلی سختمه عزیزم

میتونی حتما میتونی انسان هر کاری واقعا بخاد انجام میده

من مشکل دارم یکم

مشکل بیشفالیه نمیزاره درس بخونم