2777
2789
عنوان

خانمای متاهل و عاقل بیاین کمک

97 بازدید | 9 پست

با خانواده همسر مشکلات زیادی داشتم بخاطر بد قولی پدرشوهر و حسادت و خساست مادرشوهر

بین بچه هاشون به شدت فرق میزارن 

رابطمو خیلی کم کردن ولی کسی رو ندارم و تنها شدیم

نمیخوام با خواهرشوهرم دیگه رابطه ای داشته باشم دیدنش برم عذابه و منو یاد حرفایی که پشت سرم به شوهرم زده بود و متوجه شدم میندازه

یبار مادرشوهرم بخاطر کاراش و تبعیض هایی که بین بچه من و بچه دخترش گذاشته بود عذر خواهی کرد ولی رفتاراش هیچ تغییری نکردن

محبت کلامی به بچم داره ولی دلش نمیاد یه گل سر براش بخره

پدرشوهرم پیشنهاد داده بریم سفر

تا الان فقط با خواهرشوهرم رفتن و خیلی هم هزینه کردن از لباس و خرید تا رستوران همه با پدرشوهرم بوده به بچه منم چیزی نمیارن

یبار با من رفتن فقط حواسشون پیش خرید سوغاتی به خواهرشوهرم بود مادرشوهرم میدید با هزینه پدرشوهرم چیزی میخرم عصبی مشد

چیکار کنم؟فرصت بدم؟اینبار تنها نیستم شوهرمم میاد

اگه رفتم بزارم پدرشوهرم چیزی بخره یا به شوهرم بگم؟خواستن برای دخترشون و بچش چیزی بخرن بگم همونجور که با اونا رفتنی اسمی از بچه من نمیارین با ما هم میاین اسمی از اونا نیارین

یا حق ندارم چیزی بگم

هر چی باشه دخترشه 

یا کلا نرو یا اگه رفتی مخارج  خودتون به عهده همسرت باشه و هیچ گلایه و واکنشی هم نداشته باش 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بنظرت برم یا نه

بنظر من نه با این شرایط فردا همش ذهنت درگیر رفتارای اوناست بهت هم خوش نمیگذره 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

بهشون بگی حق نداری با پول خودتون خرید کنین؟

چه عجیب!!!

خانواده ها وظیفه ای ندارن واسه کسی خرید کنن، اگر اینکارو کردن لطفشونه ولی نه اینکه بگی چرا واسه ما نمیخرن؟

اگه انقدر مشکل داری و قبل از رفتن هم به فکر واکنش ها و حرفها و ... هستی، بهتره اصلا نری

مجبور نیستی بری و اعصاب خودت و بقیه رو خرد کنی

هرکاری که ناراحتت میکنه رو انجام نده

بنظر من نری بهتره اگ بگی چیزی برا دخترتون نگیری میگن ب توچه حسادت میکنی

در مورد خرید هم از همسرتون پول بگیرین ک منتی نباشه

چرا خودت شوهر بچه تنها نمیرین بدون اعصاب خوردی

عزیزم خودم تجربه تلخ تبعیض بین فرزندان رو داشتم واقعا سخته و درک میکنم ولی نمیتونی بهشون بگی با پول خودشون چی بخرن چی نخرن. قطع رابطه نکن چون واقعا تنهایی سخته ولی باهاشون سفر هم نرو. ذهن همسرت رو غیرمستقیم آماده کن: میرسه زمانی که اونها هم محتاج محبت و رسیدگی فرزندانشون میشن برا اون موقع دینی به گردنتون نیست از همون دخترشون انتظار داشته باشن

بنظر من نری بهتره اگ بگی چیزی برا دخترتون نگیری میگن ب توچه حسادت میکنیدر مورد خرید هم از همسرتون پو ...

همیشه تنها میرفتیم اینبار پدرشوهرم گیر داده بود به شوهرم که یبار نگفتی باهم بریم خودتونو میگیرین و اینا