2777
2789
عنوان

خواهرم همش حالش بد میشه ضعف میکنه

91 بازدید | 16 پست

۱۶سالشه همش مریضه. اردو مدرسه رفته بود حالش بد شده بود رفت زیر سرم..تو مراسم بودیم چند بار حالش بد شد بردیمش بیرون ...تو مدرسه بارها حالش بد شده زنگ زده رفتیم دنبالش ...پریروز هم موج های آبی رفته بودیم موقع برگشت یهو افتاد رو زمین چشماش سیاهی می‌رفت 

همه هم بامن دعوا کردن گفتن چرا بردیش تقصیر توعه حالش بد شده، همه پریدن سرم...خدایی نمی‌دونم چشه رفته چکاپ داده دکتر گفته مورد خاصی نیست براش قرص آهن نوشته 

تاحالا همچین موردی داشتین؟ ممکنه دکترا اشتباه تشخیص داده باشن؟ چون بابام کلی دکتر بردش

دیگه هیچ جا با خودم نمیبرمش  قصدم این بود باهاش خوش بگذرونم و باهم حال کنیم ولی اگه حالش بد شه همه منو مقصر می‌دونن  می‌خوام ثواب کنم کباب میشم همیشه

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترا بهتون چی گفتن؟

میرم پیش هماتولوژیست 

تالاسمی اینترمدیا دارم   دو قدم حرکت کنم حالم بد میشد  هوا دو درجه گرم تر مبشد حالم بد میشد😂🤣

ببریدش پیش متخصص خون

💕⃝🌕  𝙼𝚒𝚘 𝙰𝚖𝚋𝚎 

میرم پیش هماتولوژیست تالاسمی اینترمدیا دارم دو قدم حرکت کنم حالم بد میشد هوا دو درجه گرم تر مبشد ...

دوتا از عموهام بخاطر سرطان خون جوون مرگ شدن خیلی میترسم خواهرمم مشکل ژنتیکی داشته باشه 

چکاپ انجام داده دکتر گفته چیزی نیست ولی خیلی میترسم آخه چجوری چیزی نیست همش حالش بده...

قرص زینک بهش بدین البته زیر نظر پزشک معتمد مغز و اعصاباین مورد اگه یه استثنای ژنتیکی باشه فقط با زین ...

دوتا از عموهام بخاطر سرطان خون جوون مرگ شدن خیلی میترسم خواهرمم مشکل ژنتیکی داشته باشه 

چکاپ انجام داده دکتر گفته چیزی نیست ولی خیلی میترسم آخه چجوری چیزی نیست همش حالش بده...

دوتا از عموهام بخاطر سرطان خون جوون مرگ شدن خیلی میترسم خواهرمم مشکل ژنتیکی داشته باشه چکاپ انجام دا ...

منم دایی هام بخاطر تالاسمی ماژور فوت شدن   ارثی به منم رسید ولی خفیفترش

💕⃝🌕  𝙼𝚒𝚘 𝙰𝚖𝚋𝚎 

دوتا از عموهام بخاطر سرطان خون جوون مرگ شدن خیلی میترسم خواهرمم مشکل ژنتیکی داشته باشه چکاپ انجام دا ...

نه حتما برید آزمایش ژنتیک و الکتروفورز انجام بدین 

💕⃝🌕  𝙼𝚒𝚘 𝙰𝚖𝚋𝚎 

پس حتما احتمال مشکل ژنتیکی پررنگه

اگه تهران هستید برید مرکز ژنتیک ایران خیلی میتونن کمکتون کنن

امام رضا (ع)

پس حتما احتمال مشکل ژنتیکی پررنگهاگه تهران هستید برید مرکز ژنتیک ایران خیلی میتونن کمکتون کنن

تهران نیستیم 

مشکل ژنتیکی تو این چکاپ هایی که داده معلوم نمیشه؟