2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من عاشق این رسمو روسوماتم اصلا حال میکنم با رفت و آمد خیلیم خوب و عالیه

خوبه ولی دیگه مثل خاله بازی شده به نظرم.اونم هرشب همه خونه یکی و باز همون افراد شب بعد خونه اون یکی دیگه .تازه فامیل ما دست به سیاه سفید نمیزنن

خوبه ولی دیگه مثل خاله بازی شده به نظرم.اونم هرشب همه خونه یکی و باز همون افراد شب بعد خونه اون یکی ...

دقیقااا مث ما جالب اینجاس منو ها هم یکیه 😂😂😂داریم کم کم ب مرحله قدقد کردن میرسم انقد این چن روزه 🐔خوردیم 

دقیقااا مث ما جالب اینجاس منو ها هم یکیه 😂😂😂داریم کم کم ب مرحله قدقد کردن میرسم انقد این چن روزه ...

وواااای راس میگی؟ماهم همینطور .یعنی راحتتر از مرغم مگه هست؟😂😂😂

بگو بخندیم😋

روز اول عید عموم با بچه هاش اومدن خونه بابام نهار موندن فرداش من و بابام و همسر رفتیم خونه عمو نهار موندیم هنوز غذا نرفته بود از گلومون پایین عموم گفت فردا با بچه ها میایم نهار خونه تو 😂😂😂😂😂😂😂 

خلاصه خواهر سرت و درد نیارم ۵ روزه با عموم داریم خاله بازی میکنیم 😅😅😅😅😅😅

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی

يعني قديمياواقعابيكاربودن چندروزتعطيليه يابايدبري مهموني خسته بشي يامهمون بيادخسته بشي كلي هم مخارج سنگين ويه عالمه چشم وهم چشمي متنفرم ازخاله بازي عيد

كاش زمان به عقب برميگشت
روز اول عید عموم با بچه هاش اومدن خونه بابام نهار موندن فرداش من و بابام و همسر رفتیم خونه عمو نهار ...

😂😂😂باز چقدر با معرفتی که عموتو دعوت کردی.دختر پسراب خواهر شوهرام هرسال عید میان میخورن و میرن هر خواهر شوهرم چهار تا بچه دارن که ازدواج کردن و دو تا بچه دارن هر کدومشون ‌جالب اینجاس بچه هاشون تقریبا همسن خودمن 

😂😂😂باز چقدر با معرفتی که عموتو دعوت کردی.دختر پسراب خواهر شوهرام هرسال عید میان میخورن و میرن هر ...

فدات عزیزم به هر حال آدم باید قدرشناس باشه 

اشکال نداره از هر کس یه اندازه انتظار داشته باش گلم 

همه که یه جور نیستن اگه این و بپذیریم اذیت نمیشیم 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی
فدات عزیزم به هر حال آدم باید قدرشناس باشه  اشکال نداره از هر کس یه اندازه انتظار داشته باش گل ...

بخدا ۱۳ساله عرویشونم و من همسن بچه هاشونم اونوقت بچه هاشون با سوهر و زناسون میان ولی ختی یلارم دعوت نکردن .وقتب میان نزدیک پنجاه نفر میشن😣😣😣