2777
2789

با اوضاع کنکور سال 96 دولتی احتمالا نه متاسفانه

رتبه 100 ریاضی برق شریف نتونست بره!و 1700 که همیشه میگفتن فیزیک شریف قبوله امیرکبیر قبول شد!200 و خورده ای تجربی هم پزشکی تهران نیفتاد😐اصلا اوضاع عجیبی بود پارسال

اما هنوز فرصت داره دیر نشده هنوزم

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشهد.منطقه محروم نیست و هیچ سهمیه ای هم نداره

اوضاعش خیلی داغونه

باتوجه به سهمیه های پارسال قبولی خیلی خیلی سخت شده

ی زمانی تو مجازی ب جنسیت ادما شک میکردیم الان باید ب ادم بودنش شک کنیم...وقتیکه حرف از صداقت میشه صدا قطع میشه:/
پس چجوری اینقدر مطمئن میگن قبوله😑 چرا بهش استرس دادن بیخود

کم اطلاعی

الان توی تمام مشاوره تحصیلی ها میگن ختی رتبه زیر هزارم باشه به بچه اسم پزشکی نیارید. استرس بهش وارد میشه گند میزنه کنکورشو.

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

اوووه بابا بهش بگی گور بابای کنکور،اگه اینجوری پیش بره که چیزی ازش نمیمونه دور از جون که حالا بخواد کنکور بده!جو رو آروم کنید واسش این خانوم دکتر گفتنا بارش بیشتر از هرچیز دیگه ای سنگینی میکنه رو دوش طرف واقعا..

نمیشه اصلا قطعی گفت معلوم نیست امسال چجوری باشه ظرفیتا رو زیاد کنن یا نه با توجه به این که دوره آخر کنکور این نظامه و بعد کتابا عوض میشه گرچه یه کنکور دیگه هم داره این نظام سال بعد..اما فکر میکنم تا 2000 حداکثر میتونه سراسری بخونه مطمئن نیستم باز کارنامه های سالای قبلو ببینین راحتتر دستتون میاد

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
با اوضاع کنکور سال 96 دولتی احتمالا نه متاسفانه رتبه 100 ریاضی برق شریف نتونست بره!و 1700 که همیشه ...

این رتبه ها که میگین هیچ سالی پزشکی تهران نمیاورده پارسال استثنایی نبوده😐

این رتبه ها که میگین هیچ سالی پزشکی تهران نمیاورده پارسال استثنایی نبوده😐

چرا عزیزم 200 تجربی دو سال پیش شهید بهشتی میاورد راحت اما امسال حتی اونم نشد اصلا عجیب غریب بود

بقیه رتبه هارو اگه دقت کنی گفتم رشته ریاضی بودن

والا ۲۰۰ که میگین بهشتی رفته سال ما ۸۰ بهمن بهشتی آورد تازه...🤔

یه سالایی خیلی عجیب غریب میشه،روند منطقی همینه که شما میگی اما سال 95 اینجوری شد یهو،96 همه توقع داشتن اینجوری بمونه و برعکس شد کلا

نه پزشکی نمیاره این رتبه:/

ب کنکور ازمایشی هم اعتبار نیس

من خواهرم همیشه ۱ میشد اما کنکورش ۱۱ شد،

بهش استرس ندین،پایش ک خوبه بذارین با ارامش جمع بندی کنه درساشو،

ی چیزی من شنیدم میگن پزشکی با تعهد بعضی شهرا میگیرن حالا نمیدونم کدوم شهرا و چجوریه درمورد اونم تحقیق کنید

بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)