2777
2789
عنوان

چه جمله ای یا حرکتی خیلی دلتون رو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 34 پست

خانما مثه مردا باشیم که هر چی بهشون میگیم دو دقه بعد یادشون میره .من قبلنا خیلی حساس بودم و خودمو داغون میکردم داغونااا ولی چند سالی هست که برام بس اهمیت شده در واقع اگه هم چیزی اذیتم کنه عگفقط ده دقه بهش فکر میکنم بعد تمام .خودم فکر مناسب و خاطره خوب جایگزین اون فکر بد که حالمو خراب کرده میکنم تمام یادم میره .شمام امتحان کنید خیلی خوبه .

شاید باورت نشه ولی حرفت انگاری دلمو اروم کرد 🥲❤️

فدای دلت بشم😄💋 هر وقت هرچی گفت با خنده بگو همینِ ک هست ! هم دل تو خنک میشه هم 🍑ِ اون میسوزه دیگه تورو نچزونه😂

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای دلت بشم😄💋 هر وقت هرچی گفت با خنده بگو همینِ ک هست ! هم دل تو خنک میشه هم 🍑ِ اون میسوزه دیگه ...

دورت بگردم الهی خوش انرژی الهی ک همیشه حال دلت عالیییی باشه و لبات خندون ❤️😍🧿🥹

خانما مثه مردا باشیم که هر چی بهشون میگیم دو دقه بعد یادشون میره .من قبلنا خیلی حساس بودم و خودمو دا ...

آره من کاملا موافقم

ما فرصت فکر کردن به مشکلات بیشتر داریم نسبت به آقایون

برای همین بیشتر اسیر خودخوری هستیم

شاید واقعا یه بار اونا یه حرفی بزنن بدون منظور اما ما چون یه پیشینه ای توی ذهنمون داریم شروع میکنیم به بال و پر دادن بهش و انقد بزرگش میکنیم که خودش به تنهایی میشه یه مسئله

فدای دلت بشم😄💋 هر وقت هرچی گفت با خنده بگو همینِ ک هست ! هم دل تو خنک میشه هم 🍑ِ اون میسوزه دیگه ...

برای همه جواب نمیده بخدا

یه سریا خیلی تو ادعا هستن شنیدن این حرف بیشتر تحریکشون میکنه

و حتی ممکنه اون دختر تو چشم پارتنرش کلا خودشو یه دختر بی منطقی که حرفاش ارزشی نداره کنه