2777
2789

روز عید بعد از سال تحویل منو شوهرم رفتیم خونه ی بابام از اونجایی که بابام بزرگترین برادره عموهام مرتبت تماس میگرفتنو تبریک میگفتن

منم به عمم زنگ زدم خودمو شوهرم تبریک گفتیم

پسر عمم و دوست دخترش نشسته بودن اونور حتی حاضر نشد بیاد جلوی دوربین بگه سلام از همون دور حرف زد حالا اینارو داشته باشید تا امروز

من هفته دیگه اسباب کشی دارم و واسه اینکه دخترم خیلی کوچیکه کم کم وسیلهامو جمع میکنم

مامانم گفت امروز عمتو شوهر عمت میخوان بیان شماهم بیاین گفتم کارام زیاده وقت ندارم ولی عصر زنگ زدم بهشون گفتم چون نمیتونستم بیام گفتم اینجوری همدیگرو ببینیم دیدم عمم روشو کرده اونور و گفت آره نمیتونی بیای مگه چیه همه اسباب کشی میکنن به دخترت یاد میدی عید دیدنی نره و تبریک نگه داری تربیتش میکنی

منم گفتم مگه من بی تربیتم که دخترم بی تربیت بشه؟؟؟ گفت چرا به شوهرم زنگ نزدی تبریک بگی گفتم من زنگ زدم در دسترس نبوده شوهرمم پیام داده دیگه چیکار باید بکنم؟؟تو چرا نمیگی پسرت حاضر نبود بلند شه بیاد حرف بزنه گفت اون که تبریک گفت منم جواب دادم من به تو زنگ زدم اون از اون سر حرف زده خودش که زنگ نزده لطفا سرپوش روی کارای بچه هات نذار خودتونو نمیبینید گفت نه تو اینجوری نبودی گفتم ها میخوای بگی چون شوهر کردم شوهرم پرم کرده؟؟؟گفت بچه هام میان خونتون شوهرت امرو نهی میکنه بهشون

گفتم میگه با جوراب کثیف پاتو نذار زمین بازی بچه امرو نهی حساب میشه؟ تو جوراب میذاری دهنت؟؟؟

بعدش هم گفت اوکی تو اینجوری راحتی منم گفتم هرجور شما راحتین بعدش هم با مامانم خداحافظی کردم و قطع کردم

میبینید توروخدا

ملت ... خودشون بو نداره

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

باورم نمیشه😐😐😐

تا حالا با عمه هام همچین صحبتی نداشتم

با هیچ بزرگتر از خودمی

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
باورم نمیشه😐😐😐 تا حالا با عمه هام همچین صحبتی نداشتم با هیچ بزرگتر از خودمی

عزیزم منم اهل دادو بیدادو توهین نیستم ولی خیلی بهم فشار اومده بود

تا حالا شوهرشو بچهاش کلی بی احترامی به منو شوهرم کردن اصلا به روی خودمون نیوردیم تا امروز  قصدشو نداشتم بیانشون کنم ولی خودش شروع کرد

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا باعمت اینجوری حرف زدی ....باورم نمیشه عمه من جرات داری بگی توکلا خانوادتن همه ازش حساب میبرن . ...

وای همه ازش میترسن بس که زبونش تنده

چشاشو میبنده دهنشو باز میکنه منم کلی حرمت نگه داشتم ولی دیگه شد

عزیز دیگه چی میخواستی بگی که نگفتی

باور کن خودم اصلا خوشحال نیستم

بیشتر از این ناراحتم که عمم اینجوری برخورد کرده کلا قانونش اینه میگه چه دختر چه پسر وقتی ازدواج کردن همسراشون باید مطیع من باشن یعنی حرفای منو بدونو چونو چرا قبول کنن

شما باشی اینو میپذیری؟

عمه هم شد فامیل؟؟؟ من توی تلگر ام یه پین کلی به همه فرستادم نه زنگ زدم نه خونشون می رم

من خودم عمم البته تازه عمه شدم ولی به خدا تا حالا حرفی نزدم که بخواد ناراحتی پیش بیاد بچه هاشونو مثل بچه خودم دوست دارم ولی به قول تو واقعا عمه فامیل نمیشه

با اینکه گفت و گوی دلچسبی نبود اما بهتره که حرفاتون رو رو در رو گفتید ولی خدایی باید به شوهر عمه هم ...

آخه اون با تیکه شروع کرد منم گفتم چرا کنایه میزنی حرفی داری بگو بدم میاد از نیشو کنایه

والا قانونه عمه اس دیگه

من خودم عمم البته تازه عمه شدم ولی به خدا تا حالا حرفی نزدم که بخواد ناراحتی پیش بیاد بچه هاشونو مثل ...

عزیزم شما خواهر برادری، وقتی برادر زاده هات ازدواج کنن و‌کلا وارد یه خانواده دیگه بشن واقعا رفت و امد با عمه و دختر عمه و پسر عمه بی معنا میشه، اونم همچین عمه ای

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
وای همه ازش میترسن بس که زبونش تنده چشاشو میبنده دهنشو باز میکنه منم کلی حرمت نگه داشتم ولی دیگه شد

عمه من تو کل خاندان به زبون نیشدارش معروفه خدابدادت برسه اگه عمت مثل عمه من باشه صدتا صفجه پشت سرت میزاره

دخترم لکنت داره میشه برای خوب شدنش صلوات بفرستین
با اینکه گفت و گوی دلچسبی نبود اما بهتره که حرفاتون رو رو در رو گفتید ولی خدایی باید به شوهر عمه هم ...

من دقیقا نمی دونم کدوم شوهر عمه مال کدوم عمس 😂😂😂😂 والا 

زنگم بزنم جداگانه تبریک بگم؟؟؟

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
عمه من تو کل خاندان به زبون نیشدارش معروفه خدابدادت برسه اگه عمت مثل عمه من باشه صدتا صفجه پشت سرت م ...

مهم نیست چون همه میشناسنش و البته این سری مثل خودش برخورد کردم نمیتونه حرفی بزنه