الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻♀️بدنساز🏋🏻♀️ ......شدی قلب و تن وروحم شدی بال وپر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵 گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛
ببین تو هر کاری باید عشق داشته باشی انجام بدی به درآمدم میرسی.... پزشکی عشق میخواد...اینایی که به خاطر پول مبرن دنبالش هر کار دیگه ای هم بود به سختی میخوردن صداشون درمیومد
فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻♀️بدنساز🏋🏻♀️ ......شدی قلب و تن وروحم شدی بال وپر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵 گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛