خیلی برام دعا کنید
خودم اولین بار آذر پارسال رفتم دکتر سونو و آزمایش انجام دادم و اینا
سایز فولیکولام تو روز ۱۴ پریودیم مناسب نبود دقیق یادم نیست چقدر بود احتمالا ۸ میل اینا بودن
ذخیره تخمدانمم زیر ۲ بود تقریباً ۱٫۳۵ بود فکر کنم ۲۵ سالم بود اون موقع دو سه ماه دیگه هم ۲۶ ساله میشم
شوهرمم واریکوسل داشت و تحرکش ضعیف بود تعداد اسپرمش هم نسبتا کم بود رفت دکتر بهش گفت باید عمل کنی اونم راضی به عمل نشد یه مدت کوتاه از طریق طب سنتی اقدام کرد که اونم احساس میکنم که نصفه نیمه رهاش کرد تا اینکه ۲۵ فروردین امسال رفتم پیش یه دکتر زنان دیگه گفت بهتون دارو میدم توکل بر خدا ولی شوهرتو راضی کن عمل کنه تحرکش ضعیفه برای خودم زینک پلاس ،یدوفولیک ، اوابوست ،کو کیوتن ،ویتامین ای،ویتامین دی نوشت که هر روز بخورم یه دونه بعد هاخودم امگا سه هم خریدم هفته ای دو تا میخورم که دکتر هم تایید کرد برا شوهرمم موتیلیتی بوست، الکارنتین و ویتامین ای نوشت که باید روزی یکی بخوره پریود که شدم بهم لتروزول داد که از شب ۳ پریودی هر شب دو تا بخورم و اگه اشتباه نکنم دو تا آمپول hmg برای روز ۷ و ۸ پریودی روز ۱۱ هم باید میرفتم سونو ، ولی من نمیدونستم خودشم سونو انجام میده رفتم پیش یه دکتر دیگه سونو برام انجام داد گفت پنج تا فولیکول غالب تو تخمدان چپ و پنج تا هم تو تخمدان راست داری و به کیست دو سانتی ساده منم خوشحال رفتم پیش دکتر زنان خودم و خلاصه باردار نشدم دفعه دوم دکتر بهم آمپول نداد و فقط لتروزول داد روز ۱۱ رفتم پیشش سونو داخلی انجام داد و با شک و تردید ازم پرسید کیست شکلاتی داری ؟ من اصلاً نمیدونستم کیست شکلاتی چیه اولین بار از زبون دکتر شنیدم و کاملاً هنگ کردم و هیچی هم ازش نپرسیدم اونم اصلا نگفت اقدام کن و این حرفا فقط بهم گفت چیزای که من دارم میبینم خیلی متفاوت از سونو قبلیته که پیش کسی دیگه رفته بودی دیدم تو پروندم نوشت oma:5cm و برای پریودی بعدیم لتروزول و قرص جوشان استیل سیتئین و قرص دگزامتازون و سه تا آمپول گونال اف ۷۵ داد و تاکید کرد که این دفعه روز ۱۱ پری حتماً پیش خودم بیا سونوت کنم منم اومدم در مورد کیست شکلاتی سرچ کردم تازه دوزاریم افتاد چه کیست نکبتیه (اینم بگم یه سری دردهای مبهم شکمی از همون اولین سونو که اشتباهی بهم گفته بود کیست ساده دو سانتی داری برام ایجاد شده بود که یادم رفته بود به دکتر بگم و خلاصه این دفعه که برای بار دوم رفته بودم سونو بیشتر هم شده بود که میخواستم به دکتر بگم ولی تا گفت کیست شکلاتی داری هنگ کردم و یادم رفت بپرسم کلا بیشتر که دقت کردم دیدم دیدم اصلاً مدت طولانی ای هم هست که کمر درد مزمن دارم و اصلا بهش توجه نکرده بودم)
خلاصه منم شروع کردم شکممو با روغن بابونه چرب کردم دمنوش بابونه خوردم دمنوش هل دمنوش بومادران نان و قند و شکر شکر و کافئین و گلوتن رو حذف کردم و از تجربه یکی دو تا از تاپیک های نینی سایت در مورد آندومتریوز استفاده کردم کلم بروکلی هم میخوردم تا اینکه دیدم زرشک.... زهی خیال باطل.... روز ۱۸ سیکلم پریود شدم....
با دکترم درمیون گذاشتم و پرسیدم داروهای اقدام به بارداری رو استفاده کنم یا نه که گفت فعلاً دست نگه دار گفت برو پیش دکتر فلانی سونو داخلی تا ببینیم مشکل چی بوده که ده روز زودتر پریود شدی و اینکه مطمئن بشیم کیست شکلاتی هست یا نه... گویا مطمئن نبود از بابت کیست شکلاتی
آخه کیست شکلاتی تشخیصش سخته با هموراژیک اشتباه میگیرن...
منم دیگه ترسیدم بد باشه دمنوش ها رو نخوردم ولی پرهیز ها رو رعایت میکردم
خلاصه این دکتر سونو که معرفی کرد بسیار دکتر خوب و حاذقی بود اما نه نوبت اینترنتی داشت نه تلفن درست جواب میدادن تازه وقتی هم که جواب میدادن میگفتن فلان روز ساعت ۷ صبح بیا تا تااازه پذیرشت کنیم خدا میدونه کی نوبت آدم بشه ما که دو سه بار رفتیم مطبش تعطیل بود یه بارم رفتیم منشیش بودش گفت معلوم نیست دکتر کی بیاد برید پیش یه دکتر دیگه فکر میکنم وسط جنگ ۱۲ روزه بود
دیگه ما هم ناامید شدیم برگشتیم دوباره دو هفته بعدش هم پریود شدم و معذرت میخوام این دو بار همش خون قهوه ای داشتم تا اونجایی که یادم میاد حداقل دفعه دومو که مطمئنم
وای خسته شدم انقد تایپ کردم یه ذره استراحت کنم بقیشم میام تایپ میکنم...