2777
2789
عنوان

تجربه من از ناباروری

131 بازدید | 10 پست

خیلی برام دعا کنید 

خودم اولین بار آذر پارسال رفتم دکتر سونو و آزمایش انجام دادم و اینا 

سایز فولیکولام تو روز ۱۴ پریودیم مناسب نبود دقیق یادم نیست چقدر بود احتمالا ۸ میل اینا بودن 

ذخیره تخمدانمم زیر ۲ بود تقریباً ۱٫۳۵ بود فکر کنم ۲۵ سالم بود اون موقع دو سه  ماه دیگه هم ۲۶ ساله میشم 

شوهرمم واریکوسل داشت و تحرکش ضعیف بود تعداد اسپرمش هم نسبتا کم بود رفت دکتر بهش گفت باید عمل کنی اونم راضی به عمل نشد یه مدت کوتاه از طریق طب سنتی اقدام کرد که اونم احساس میکنم که نصفه نیمه رهاش کرد تا اینکه ۲۵ فروردین امسال رفتم پیش یه دکتر زنان دیگه گفت بهتون دارو میدم توکل بر خدا ولی شوهرتو راضی کن عمل کنه تحرکش ضعیفه برای خودم زینک پلاس ،یدوفولیک ، اوابوست ،کو کیوتن ،ویتامین ای،ویتامین دی نوشت که هر روز بخورم یه دونه بعد هاخودم امگا سه هم خریدم هفته ای دو تا میخورم که دکتر هم تایید کرد برا شوهرمم موتیلیتی بوست، الکارنتین و ویتامین ای نوشت که باید روزی یکی بخوره پریود که شدم بهم لتروزول داد که از شب ۳ پریودی هر شب دو تا بخورم و اگه اشتباه نکنم دو تا آمپول hmg برای روز ۷ و ۸ پریودی روز ۱۱ هم باید میرفتم سونو ، ولی من نمیدونستم خودشم سونو انجام میده رفتم پیش یه دکتر دیگه سونو برام انجام داد گفت پنج تا فولیکول غالب تو تخمدان چپ و پنج تا هم تو تخمدان راست داری و به کیست دو سانتی ساده منم خوشحال رفتم پیش دکتر زنان خودم و خلاصه باردار نشدم دفعه دوم دکتر بهم آمپول نداد و فقط لتروزول داد روز ۱۱ رفتم پیشش سونو داخلی انجام داد و با شک و تردید ازم پرسید کیست شکلاتی داری ؟ من اصلاً نمیدونستم کیست شکلاتی چیه اولین بار از زبون دکتر شنیدم و کاملاً هنگ کردم و هیچی هم ازش نپرسیدم اونم اصلا نگفت اقدام کن و این حرفا فقط بهم گفت چیزای که من دارم میبینم خیلی متفاوت از سونو قبلیته که پیش کسی دیگه رفته بودی  دیدم تو پروندم نوشت oma:5cm و برای پریودی بعدیم لتروزول و قرص جوشان استیل سیتئین و قرص دگزامتازون و سه تا آمپول گونال اف ۷۵ داد و تاکید کرد که این دفعه روز ۱۱ پری حتماً پیش خودم بیا سونوت کنم منم اومدم در مورد کیست شکلاتی سرچ کردم تازه دوزاریم افتاد چه کیست نکبتیه (اینم بگم یه سری دردهای مبهم شکمی از همون اولین سونو که اشتباهی بهم گفته بود کیست ساده دو سانتی داری برام ایجاد شده بود  که یادم رفته بود به دکتر بگم و خلاصه این دفعه که  برای بار دوم رفته بودم سونو بیشتر هم شده بود که میخواستم به دکتر بگم ولی تا گفت کیست شکلاتی داری هنگ کردم و یادم رفت بپرسم کلا  بیشتر که دقت کردم دیدم دیدم اصلاً مدت طولانی ای هم هست که کمر درد مزمن دارم و اصلا بهش توجه نکرده بودم)

خلاصه منم شروع کردم شکممو با روغن بابونه چرب کردم دمنوش بابونه خوردم دمنوش هل دمنوش بومادران نان و قند و شکر شکر و کافئین و گلوتن رو حذف کردم و از تجربه یکی دو تا از تاپیک های نینی سایت در مورد آندومتریوز استفاده کردم کلم بروکلی هم میخوردم تا اینکه دیدم زرشک.... زهی خیال باطل.... روز ۱۸ سیکلم پریود شدم....

با دکترم درمیون گذاشتم و پرسیدم داروهای اقدام به بارداری رو  استفاده کنم یا نه که گفت فعلاً دست نگه دار گفت برو پیش دکتر فلانی سونو داخلی تا ببینیم مشکل چی بوده که ده روز زودتر پریود شدی و اینکه مطمئن بشیم کیست شکلاتی هست یا نه... گویا مطمئن نبود از بابت کیست شکلاتی 

آخه کیست شکلاتی تشخیصش سخته با هموراژیک اشتباه میگیرن...

منم دیگه ترسیدم بد باشه دمنوش ها رو نخوردم ولی پرهیز ها رو رعایت میکردم 

خلاصه این دکتر سونو که معرفی کرد بسیار دکتر خوب و حاذقی بود اما نه نوبت اینترنتی داشت نه تلفن درست جواب میدادن تازه وقتی هم که جواب میدادن میگفتن فلان روز ساعت ۷ صبح بیا تا تااازه پذیرشت کنیم خدا میدونه کی نوبت آدم بشه ما که دو سه بار رفتیم مطبش تعطیل بود یه بارم رفتیم منشیش بودش گفت معلوم نیست دکتر کی بیاد برید پیش یه دکتر دیگه فکر میکنم وسط جنگ ۱۲ روزه بود 

دیگه ما هم ناامید شدیم برگشتیم دوباره دو هفته بعدش هم پریود شدم و معذرت میخوام این دو بار همش خون قهوه ای داشتم تا اونجایی که یادم میاد حداقل دفعه دومو که مطمئنم 

وای خسته شدم انقد تایپ کردم یه ذره استراحت کنم بقیشم میام تایپ میکنم...

منم تجربه ناباروری داشتم 

و تقریبا چیزایی که شما گفتین رو رعایت کردم 

مشکل اصلی ما شوهرم بود 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم میگفتم...

ناامید از موفق نشدن از پذیرش اون دکتر سونو حاذق برگشتیم خونه و وسط بلاتکلیفی موندیم تا به مدت تا اینکه یه ذره تحقیق کردم رفتیم شیراز پیش دکتر ویولت ادیب ( خیلی اسم در کرده ولی نمیدونم دکتر حاذقیه یا نه دوستان اگر اطلاعی دارید لطفاً بهم بگین تا بدونم بازم پیشش برم یا نه) 

که منو دید و گفت کیستت دو سانتی هست و کیست خونریزی دهنده داری که من متوجه نشدم و خلاصه جوری که حرف زد احساس کردم قطعی نگفت چه کیستیه شایدم من بد فهمیدم تو جواب سونو هم نوشته بود می‌تواند کیست هموراژیک باشد تو پرانتز هم نوشته بود اندومتریوما 😐

بالاخره آخرش شد هموراژیک یا اندومتریوما ؟😅بعد هم نوشته بود سونو بعدی پیشنهاد میشود 

در کل گفت مهم نیست و حتی اگه کیست شکلاتی هم کوچیکه و مشکلی توی بارداریت به وجود نمیاره 

تو همین حین همسرمم مجدداً آزمایش اسپرم داد و به دکترش نشون داد و دکترش گفت الحمدلله آزمایشت نرماله اگر تا سه ماه دیگه بارداری صورت نگرفت دوباره بیا پیشم 

و اینکه تو همین فاصله خبر خوش بارداری یکی از دوستامونو شنیدیم که شوهره مشکل واریکوسل و زود انزالی و اینا داشت در حدی که درد هم داشت  البته آزمایش نداده بود آقاعه میخواست آزمایش بده که خانومش باردار شد خانومه هم تنبلی تخمدان داشت اما الحمدلله رب العالمین با طب سنتی نتیجه گرفتن این خبر باعث شد ما هم امیدوار بشیم 

منم انشالله می‌خوام از فردا شب شروع کنم داروهامو استفاده کنم 

لطفاً برام دعا کنید دوستان عزیز 

تو بعضی تاپیکا دیدم گفته بودن فقط توی مراکز ناباروری آزمایش بدین ما جای دیگه آزمایش دادیم نتیجش اشتباه بود یا دقیق نبود و اینا این باعث شده ته دلم بلرزه 

و در آخر سوالم از شما عزیزای دلم اینه که آیا توی شیراز مرکز ناباروری خوب وجود داره یا نه ؟ اگه آره اسمش چیه و کجاست ؟

انشالله که اصلاً لازمم نشه و شما هم لازمتون نشه و آسون و راحت نی نی دار بشید

منم تجربه ناباروری داشتم و تقریبا چیزایی که شما گفتین رو رعایت کردم مشکل اصلی ما شوهرم بود

خیلی بده مشکل از مرد باشه من همش میگم کاش همه مشکلا از خودم بود آخه ما خانما خیلی راحت دنبال درمان میریم مردا ادا اطوارشون زیاده حداقل شوهر من  که اینجوریه 

عزیزم شما نتیجه گرفتین؟ الان نی نی دارید؟

خیلی بده مشکل از مرد باشه من همش میگم کاش همه مشکلا از خودم بود آخه ما خانما خیلی راحت دنبال درمان م ...

بله دقیقا 

بعد اکثر وقتا وقتی مشکل از خانومه خانوم با رژیم و ورزش سعی می‌کنه حلش کنه 

ولی وقتی مشکل از مرده 

حتی ساعت قرصاشو باید یادآوری کنی سرکار میرن فرصت ندارن یا بقول شما ادا در میارن 

بله من الان باردارم عزیزم

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
بسلامتی گلم ، خدا رو شکر 😍😍انشالله بسلامتی بغل بگیریش 🌱

فداتشم مرسی عشقم با دعای شما😘♥️