2777
2789
عنوان

ازدواج اجباری که بعداً عاشقانه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2931 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولش فکر کردم هیچ حسی بینتون نبودهاما اون دوست داشت چون دوست داشت پس قابل باوره

اولش دوست داشتن یکطرفه از سمت ایشون بود ومن بی تفاوت بهش من متنفرم شدم الانم عاشق😂

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

اولش دوست داشتن یکطرفه از سمت ایشون بود ومن بی تفاوت بهش من متنفرم شدم الانم عاشق😂

میشه

اون تمام سعیشو برات کرده ناخواسته در برابر محبت و علاقه اش بهش علاقه مند شدی

دوست داشتن مرد مهمتره

میشهاون تمام سعیشو برات کرده ناخواسته در برابر محبت و علاقه اش بهش علاقه مند شدیدوست داشتن مرد مهمتر ...

اره دقیقا چه خوب متوجه شدی شما،البته گاهی اوقات که خوشی میز نه زیر دلم میگم کاش من عاشق میشدم و ازدواج میکردم تا اینکه طرف مقابلم عاشقم بشه احساس میکنم عشق اونو به تنفر خودم الویت دادم 

شوهرم اخلاقای بدم داره ها فرشته نیست مثلا عصبانی شدن اش که دیر به دیر اتفاق نیفته ولی ناجور با مثلاً گاها خیلی غیرتی وحساس میشه ولی درنهایت اخلاقای بدشم برام خوشاینده با شوخی بهش میگم دعانویسان کیه؟ دعاکردی زبونمو بستی😂😂

اره دقیقا چه خوب متوجه شدی شما،البته گاهی اوقات که خوشی میز نه زیر دلم میگم کاش من عاشق میشدم و ازدو ...

نه این عشق موندگار تره تا عشقی که خودت میخواستی

آره ما زنها دوست داریم عاشق بشیم اما عاشقی زن فقط عذابه و درده

هر چی مرد عاشق تر باشه بهتره چون همیشه سعی میکنه دلتو به دست بیاره

امیدوارم عشقتون پایدار باشه

نه این عشق موندگار تره تا عشقی که خودت میخواستیآره ما زنها دوست داریم عاشق بشیم اما عاشقی زن فقط عذا ...

اره درسته خوب درکم کردی .مچکرم از دعای خوبت انشالا شما هم خوشبخت باشید همیشه