2777
2789
عنوان

شهریه دانشگاه آزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 36 پست
اره پرستاری زیاده ولی شنیدم بهشون گفتن تضمینیحالا دانشگاه ازاد حرف زیاد میزنه

به من گفت باید رتبه 6 هزار باشه اخرش😐😐😐😐بعد فامیلمون با 28 هزار رفته 

من که شاید پول بدم ورودی آزاد برم

به من گفت باید رتبه 6 هزار باشه اخرش😐😐😐😐بعد فامیلمون با 28 هزار رفته من که شاید پول بدم ورودی آز ...

نه عزیزم برو ازاد دانشجوهای هستن که اصلا نمی دونن کنکور چیه مستقیم بعد دیپلم اومدن ازاد

اگه داری مهر برو ثبت نام

دستت خالیه بهمن برو

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم برو ازاد دانشجوهای هستن که اصلا نمی دونن کنکور چیه مستقیم بعد دیپلم اومدن ازاداگه داری مهر ...

نه دارم.هم بابام پول میده هم خودم هم دارم 

پس برم بنویسم.گفتم شاید قبول نکنن 

نه دارم.هم بابام پول میده هم خودم هم دارم پس برم بنویسم.گفتم شاید قبول نکنن

نه قبول میکنن معدل مهم نیست

مهر برو ثبت نام کن که ابان بری سرکلاس هات

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
نه قبول میکنن معدل مهم نیستمهر برو ثبت نام کن که ابان بری سرکلاس هات

اخه من میخوام برم پرستاری یا تکنسین اسن دوتا رو شهرمون آراد داره.به نظرت قبول میکنن؟پول بدم اظافه تر ورودی آراد قبولم کنن.اخه فردا میخوام برم حرف بزنم استرس دارم 

اخه من میخوام برم پرستاری یا تکنسین اسن دوتا رو شهرمون آراد داره.به نظرت قبول میکنن؟پول بدم اظافه تر ...

قبول میکنن 

خداروشکر.بگن 100 ملیون هم بده میدم فقط قبول کنن

عزیز قبول میکنن خاطرت جمع من امروز ام دانشگاه بودم

عزیز قبول میکنن خاطرت جمع من امروز ام دانشگاه بودم

ااا خداروشکر عزیزم خیالم یکم راحت شد.اخه امروز از حراست کل مرکز دانشگاه آزاد شهرمون.زنگ زنگ ردن دانگاه آزاد پزشکی پرسیدن اوتا گفتن با رتبه 6 هزار قبول میکنیم 

بعد فامیلمون با 30 هزار رفته 

ااا خداروشکر عزیزم خیالم یکم راحت شد.اخه امروز از حراست کل مرکز دانشگاه آزاد شهرمون.زنگ زنگ ردن دانگ ...

وا نه اینجور نبود تو برو خودت

به منم گفتن ال بل نمیشه حقوق

رفتم اصلا جوری که میگفتن نبود

وا نه اینجور نبود تو برو خودتبه منم گفتن ال بل نمیشه حقوقرفتم اصلا جوری که میگفتن نبود

پیراپزشکی خب سخت قبول میکنن اما رفتم لا مشاوره حرف زدم گفت پارسال 15 هزار به راحتی قبول شده آزاد پرستاری 

فامیلمون هم با 30 هزار رفته 

یکی از اشناهامون هم اصلا نخوند و رفت 

پیراپزشکی خب سخت قبول میکنن اما رفتم لا مشاوره حرف زدم گفت پارسال 15 هزار به راحتی قبول شده آزاد پرس ...

پیرا پزشکی رو اطلاع ندارم

ولی ازاد بدون هیچ محدودیتی ثبت نام میکنه اگه اینطور نبود همکلاسی من نمی گفت میخوام انصراف بدم برم پرستاری

پیرا پزشکی رو اطلاع ندارمولی ازاد بدون هیچ محدودیتی ثبت نام میکنه اگه اینطور نبود همکلاسی من نمی گفت ...

رشته های دیگه که اره

ولی پیرا رو هم با پول زیاد قبول میکنن😂😂😂🤦‍♀️البته خداکنهههه