2777
2789
عنوان

شوهر پول ندهههههه

216 بازدید | 27 پست

سلام.  شوهرم بهم دو قرون دو قرون پول میده.وضع مالی متعادلی هم داریم.واقعااااااا خیلی دیگه داره کنس بازی درمیاره

بعضی مواقع واقعاااااااااا از ته دل دوست دارم بزارم برم

تو همه چی باهاش ساختم.بعذ ۱۲ سال باید چجور بفهمونم که بابا زن نسبت به مرد خرج بیشتری داره، لباس میخواد،دلش خرید میخواد تا آروم شه.تا احساس آرامش کنه و با بچه ها خوب رفتار کنه. راه حللللللللللللل خوب بدید خدا خیرتون بده

کاش زندگی دنده عقب داشت  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا نداره

پس ازش پول نخواه مثلا لوازم آرایشی میخوای ببرش یک جای معتبر خرید کن که دیگه خودش باشه حساب کنه

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

یه دفعه نمیشه تغییر داد اوضاع رو 

آروم آروم شروع کن ... همه ش از نیازهات صحبت کن و سعی کن هر چند وقت یه قلم از اون نیازها رو بخری 

بعد خودش می‌فهمه که شما هم نیازهایی داری و باید خرج کنی

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

شوهر منم وضعش خوبهپول خواستنی اندازه ی همون خریدم بهم میده نه بیشتر منو مجبور میکنه دروغ بگم بهش مثلا ۵۰۰ باشه میگم ۶۰۰ ولی بازم خرج میشه نه پس انداز

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن