2777
2789
عنوان

ضربان قلب جنين يكى ١١٤ يكى ١٢٦ يعنى غيرهمجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزيزمجدا هستن

پس جنسیت متفاوتی باهم دارن

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

منم تنبلى خفيف داشتمدكترم يه دوره قرص بهم داد به نظرم دكترتون رو عوض كنيدچى مصرف كردين تا حالا

عزیزم تهرانی؟

اگر تهران هستی اسم دکترت رو میگی

آزادی همانا این است که برخی دوستت نداشته باشند!          شجاعت مطلوب نبودن

عزیزم تهرانی؟اگر تهران هستی اسم دکترت رو میگی

به يه دكتر اعتماد كن به نظرم

من خيلى تحقيق كردم مى خواستم برم پيش عارفى

بهمن بهم وقت داده بود دو ماه پيش

بهناز عطار شاكرى رو پيدا كردم

از همينجا

بعد از سه بار اقدام

ماه چهارم كه رفتم پيشش، باردار شدم

به يه دكتر اعتماد كن به نظرممن خيلى تحقيق كردم مى خواستم برم پيش عارفىبهمن بهم وقت داده بود دو ماه پ ...

عطار شاکری رو یبار اینترنتی وقت گرفتم ولی نشد ک برم

اون موقع باردار بودم و دکتر خودم دور بود میخواستم یجایی نزدیکتر بیام ولی پشیمون شدم و گفتم با دکتر خودم ادامه بدم..خلاصه اینکه بچه طفلیم نموند و سقط شد و الان تصمیم دارم دکترمو عوض کنم

عطارشاکری میگن خیلی شلوغه و برای اینکه ویزیت بشی باید کلی معطل شی

و از طرفی نمیتونه وقت زیاد برای بیمار بذاره 

و این برای مادر باردار سخته

نظر شما در موردش چیه؟

به نظرت برم پیشش؟

آزادی همانا این است که برخی دوستت نداشته باشند!          شجاعت مطلوب نبودن

عطار شاکری رو یبار اینترنتی وقت گرفتم ولی نشد ک برماون موقع باردار بودم و دکتر خودم دور بود میخواستم ...

ببين از نظر شلوغى كه شاكرى هميشه قيامته، ولى من بعد از ٤،٥ تا دكتر رفتم پيشش، اول اينكه دستيارهاش و ماماها خيلى دقيقن و شرح حال كامل مى گيرن، دوم دكتر مياد با مشورت دكتر دوتايى ويزيت مى كنند و يه جاهايى دكتر يادش بره ماما ها بهش ميگن كه مثلا اين خانم تيروئيد داشته، هيچ اطلاعاتى گم نميشه اونجا، آخر تايمش رو برو، من خودم ديگه آخراى تايم ميرم، ولى من از خفن ترين و گرون ترين دكترها رفتم، شاكرى سونو رو واسه تشخيص خودش استفاده مى كنه، بهت برگه و اينا هيچى نميده اصلا، من سونوى قلبم رو ديروز يه مركز ديگه انجام دادم جواب رو فرستادم واسه ش چون اونجا هم شلوغه هم شوهرم نمى تونست بياد داخل، ولى خيلى دقيقه، اولين بارى كه ازمايش هاى منو نگاه كردن گفت تنبلى خفيف كه هيچكسم نفهميده بود چون من ٤٦ كيلوم و پريودام منظم بود، خيلى خيلى دقيق و محتاطه و اصلا شوخى نداره من به محض اينكه باردار شدم عجيبترين و نادر ترين اتفاق هايى كه ممكن بود واسه م بيافته رو بررسى كرد سريع با ازمايش، زيادى محتاطه ممكنه اوايلش يكم استرس بگيرى ولى خيلى جدى هستن تو كارشون كلى نى نى به دنيا اوردن، ولى نمى دونم دكتر زايمان هم فكر كنم بايد همين ايشون باشه، اونو تصميم نگرفتم هنوز

عزیزم اول از همه خیلی مبارک باشه، و اینکه دکتر واسه شما آسپیرین نوشته؟

سلام عزيزم ممنونم، بله من سه تا باردارى شيميايى داشتم، سه بار اقدام، بيبى چك هام مثبت ميشد ولى تايم پريود، پريود ميشدم، اسپيرين بهم داد جريان خونم بره بالا