2777
2789
عنوان

دیگه نمی دونم چی بگم

59 بازدید | 8 پست

مادر به شدت خوبی دارم ولی

وقتی چندتا دونه جوش میزنم میگه پوستت داغون شده

ولی زمان که خودم با بقیه مقایسه میکنم می بینم پوستم اونقدرا هم بد نشده .

بهم میگه خیلیبیی چاق شدی

در حالی که من ۶۷ کیلوم‌با قد ۱۶۶

هر موقع میخوام برم بیرون میگم خوب شدم

میگه آره ولی لپ خیلی آوردی لپو شدی ، لپات آب کن

میگم میدونم آرایش منظورمه

ولی باز هر روز موقع رفتن به کلاس میگه ، لپ آوردی لاغر کن.

وقتی اعتراض میکنم ، اعتماد بنفسم پایین میاد میگه تو زود رنجی و انتقاد پذیر نیستی 

بعدم همش میگه چرا کمالگرایی

به نظرتون کمالگرایی من نتیجه رفتارای خودش نیست ؟

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

و اینکه من خوشگلم بهم نمیگه خوشگلی 

یه شب فکر کرد خوابم 

آجیم بهش گفت چرا بهش نمیگی که خوشگله 

مامانم گفت نمیگم چون مغرور میشه 

تو بگی براش بسه 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه من خوشگلم بهم نمیگه خوشگلی یه شب فکر کرد خوابم آجیم بهش گفت چرا بهش نمیگی که خوشگله مامانم گ ...

حالا از خوبی های مادرت میتونی بگی 

جهان بازتابی از خود شماست اگر خود را از درون دوست بداريد و به خود مهر بورزيد و ارج و ارزش نهيد در زندگی بيرونی نيز همين حالات آشكار خواهد شد.اگر طالب عشق بيشتری هستيد به خود عشق بورزيد، اگر خواهان پذيرفته شدن هستيد خود را بپذيريد و اگر از اعماق وجودتان خود را محترم شماريد همان سطح احترام را از هستی فراخواهيد خواند💙

😂🤦🏻‍♀️حالا کنار بیا

باشه عزیزم 

حالا از خوبی های مادرت میتونی بگی

واقعا مادر خوبیه خداییش 

تو تصمیمات بهم آزادی میدن 

و هر چی بخوام فراهم میکنه 

درد دل میتونم باهاش بکنم بدون قضاوت 

و خیلی چیزا

ولی چندتا مورد بدی هم داره ولی خوبیاش بیشتر 

واقعا مادر خوبیه خداییش تو تصمیمات بهم آزادی میدن و هر چی بخوام فراهم میکنه درد دل میتونم باهاش بکنم ...

خیلی ام عالی 

ببین هيچکی واقعا کامل نیست 

هممون رفتار خوب و بد داریم. حالا این موردی که شما گفتی، واقعا میتونه روی اعتماد به نفست تاثیر بذاره مگه اینکه سعی کنی دیگه جدی نگیری 

کلا نباید از هیچکی توقع داشت اینجوری کمتر ناراحت میشیم

جهان بازتابی از خود شماست اگر خود را از درون دوست بداريد و به خود مهر بورزيد و ارج و ارزش نهيد در زندگی بيرونی نيز همين حالات آشكار خواهد شد.اگر طالب عشق بيشتری هستيد به خود عشق بورزيد، اگر خواهان پذيرفته شدن هستيد خود را بپذيريد و اگر از اعماق وجودتان خود را محترم شماريد همان سطح احترام را از هستی فراخواهيد خواند💙

خیلی ام عالی ببین هيچکی واقعا کامل نیست هممون رفتار خوب و بد داریم. حالا این موردی که شما گفتی، واقع ...

بله سعی میکنم جدی نگیریم 

ولی امشب دلم واقعا گرفته بود ازش 

بله سعی میکنم جدی نگیریم ولی امشب دلم واقعا گرفته بود ازش

اوم حق داری