2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محیط ازمایشگاه بهتره

از دوستان یکی هوشبری قبول شد،یکی ازمایشگاه،باهاشون حرف میزنم دومی خوشحال تره😄

بشخصه تحمل تحقیر و امرونهی توسط دکتر رو ندارم،پس هوشبری نمیخونم

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
محیط ازمایشگاه بهترهاز دوستان یکی هوشبری قبول شد،یکی ازمایشگاه،باهاشون حرف میزنم دومی خوشحال تره😄بش ...

اع جدی؟

میشه لطفا یه خورده بیشتر توضیح بدین روحیاتشون رو مثلا اینکه چرا کسی که ازمایشگاه خونده حالش بهتره از چه چیزایی غر میزنن و چه چیزایی به نظرشون خوبه تو رشتشون

راستش منم سر همین موضوع اتاق عمل انتخابم نیست ولی هوشبر یه خورده مستقل تره 

اع جدی؟میشه لطفا یه خورده بیشتر توضیح بدین روحیاتشون رو مثلا اینکه چرا کسی که ازمایشگاه خونده حالش ب ...

تجربه خودم که نیس

بهرحال حرف دوستانه،ازمایشگاه،سریعتر جذب کار شد،زمان کارش هم ۸تا۲عصر مثل کارمندا.راحت تر هم انگار میتونن برن سراغ ارشد و دکترا

هوشبری هم،طرح رو که گذروند ،بیخیالش شد داره میخونه برای ارشد روانشناسی(کلا تغییرمسیر داده)گفته پولش خوبه اما خیلی تحقیر میکنن،دکترا جوری برخورد دارن انگار ما پخمه ایم،خنگیم،دادمیزنن سرمون ووو

محیط بیمارستان هم یجوریه،شوخی نابجا تو اتاق عمل و ایناهم هست که من آدمش نیستم اونجا بمونم

(ایشون هوشبری دولتی خونده،بسیارهم درسخون بوده،اون یکی ازمایشگاه آزاد)

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
تجربه خودم که نیسبهرحال حرف دوستانه،ازمایشگاه،سریعتر جذب کار شد،زمان کارش هم ۸تا۲عصر مثل کارمندا.راح ...

اهان خیلی ممنون از شما لطف کردین وقت گذاشتین🤍

بازار کار هوشبری بهتره

شما هوشبری میخونید؟

بازار کارش اره شنیدم بهتره ولی خب انگار محیط کار ازمایشگاه بهتره و اینکه اینجا شنیدم یکی گفت که محیط کار هوشبری یه خورده نگاه از بالا به پایینی داره

شما هوشبری میخونید؟بازار کارش اره شنیدم بهتره ولی خب انگار محیط کار ازمایشگاه بهتره و اینکه اینجا شن ...

من اتاق عمل خوندم الان شاغلم

شما هرررر رشته ای تاکید میکنم هرررر رشته ای بخونی که کارفرما یا اتند نباشی همینه نگاه بالا به پایین البته منظورم نیست چون من واضحا چنین چیزی ندیدم منظورم فعالیت زیرنظر بالادستیه

خب قطعا هوشبر باید زیر نظر پزشک بیهوشی فعالیت کنه چون بیشترین بار مسیئولیت با اونه

همین مدل همکاری حتی برای پزشکی ها تا رزیدنتی و حتی بعدش تا جاافتادن یعنی حدودا ۳۳ ۳۴ سالگیشون ادامه داره

بنظرم این دیدگاه از بالا به پایین و بهش فکر نکنین

بستگی به شعور طرف مقابل داره

این نگاه بین دوتا پزشک هم در صورت پایین بودن سطح شعور یکیشون ممکن باشه

در مورد محیط آزمایشگاه من به صورت جزئی اطلاعی ندارم متاسفانه 

من اتاق عمل خوندم الان شاغلمشما هرررر رشته ای تاکید میکنم هرررر رشته ای بخونی که کارفرما یا اتند نبا ...

میشه من بهتون درخواست بدم چند تا سوال دارم بپرسم؟