2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ببرش حتما

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
اگه خونریزیش بند اومده خودش جوش میخوره نیاز نیست ببری نهایت با بتادین ضد عفونی کن

اره بادآورده که ولی زخمش انگاربازه یجورایی جوش میخوره خودش؟؟ازغروب تاالان مردم ازترس

واقعا؟؟خداخیرت بده کسیوهم ندارم ازش بپرسم شوهرم نیس واقعا نمیدونم چیکارکنم بخدا

اره چیزی نمیشه  نگران نباش 

من بچه بودم کلی اینطوری میشدم هیچکدومم بخیه نزدم خودش جمع میشد کلا پوست خودشو باز سازی میکنه. 

فقط دست نزنه اگه زخم خشک شد نکنه تا خودش بیوفته. 

اگه دیدی داره علامت میمونه کرم ترمیم کننده اینا بزن. 

یک سانت چیزی نیست الکی نگران نشو بچن دیگه همه تو بچگی ازین اتفاقا براشون میوفته 

اخه زخمش بازشده انگار میترسم

خب ضربه خورده باز شده دیگه 

اگه خونریزی داره که ببر. 

اگه نه بعد اون پلاکت ها تجمع پیدا میکنن نمیزارن داخل زخم زخم چیزی بره بعد بمرور پوست خودشو ترمیم میکنه جمع میشه ولی ایکاش عکس میزاشتی ببینم در چه حده

خب ضربه خورده باز شده دیگه اگه خونریزی داره که ببر. اگه نه بعد اون پلاکت ها تجمع پیدا میکنن نمیزارن ...

میگن دولبه زخموبه هم بچسبونم بعد چسب بزنم نمیدونم انجام بدم یانه با چسب بخیه