2777
2789

من دوران دبیرستانم بدترین دوران زندگیم بود چون افسردگی شدید داشتم خیلی برام سخت بود تو مدرسه بمونم وسط درس گریه ام میگرفت میرفتم بیرون شکطت عشقی خوردم بعدش بهترین دوستمو از دست دادم بابام ورشکست شد کلا بدبیاری بود برام

بهترین دورانم همین الان و دوران مهد کودک 

الان همچینم عالیه عالی نیست ولی بهتر از اون جهنمه خداروشکر افسردگیم کنترل شد با دارو سلامتی بهترین نعمته برام پس الان بهترین دوران زندگیمه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 تیکر هدفمه باردار نیستم😐😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترین همون دبیرستان

رشته ات چی بود؟

من تجربی بودم سختی درسام هم علاوه بر بقیه مشکلاتم عذابم میداد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

احساس میکنم کلا بهم بد گذشته ولی بدترینش دوران دبیرستانم بود خیلی اذیتم کردن یه چیزایی رو سرم اوردن که هنوز که هنوزه عذابم میده مسیر زندگیمو داغون کردن و ایندمو تباه دارم سعی میکنم کنار بیام باهاش ، ولی از هیچکدومشون نمیگذرم

و در من منی ماند که در شوق هیچ ندارد...

احساس میکنم کلا بهم بد گذشته ولی بدترینش دوران دبیرستانم بود خیلی اذیتم کردن یه چیزایی رو سرم اوردن ...

عزیزم متاسفم واقعا🥲منم به خاطر حال روحیم کم حرف ازشون نشنیدم 

با تو چیکار کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بدترین دورانی بود ک خیانت شد بهم 

بهترین دوران بعد اون دوران بود که حالم بهتر شد و خودم رو پذیرفتم با تمام حال بدم و اوفاقی ک افتاده بود و گاهی روزا الان هم حالم دوباره خیلی خوب میشه وقتی که میرم تو طبیعت و برنامه هام رو کامل انجام میدم

تینا tt

بدترین دورانی بود ک خیانت شد بهم بهترین دوران بعد اون دوران بود که حالم بهتر شد و خودم رو پذیرفتم با ...

منم خیلی دوست دارم هرروز برم پارک چون طبیعت حالمو خیلی بهتر میکنه ولی متاسفانه پارکا برای یه خانم جوان تنها امن نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم متاسفم واقعا🥲منم به خاطر حال روحیم کم حرف ازشون نشنیدم با تو چیکار کردن

قربونت برم مهربونم ، تهمتای خیلی زشتی بهم زدن مسئولین مدرسه و اینکه همکلاسی‌هام همه باهام دشمن بودن و برام میزدن فکرشو بکن همه اکیپی اکیپی وقت میگذروندن همش تایم هایی که معلم اجازه استراحت میداد تو کلاس باهم حرف میزدن دور هم جمع میشدن بعد من تنها زنگای ورزش اردوها حتی یه اردو رو که بردن من نرفتم ، الانم که نوشتم حالم بد شد 

و در من منی ماند که در شوق هیچ ندارد...