2777
2789
عنوان

شده تاوحالا از بچه دار شدنتون پشیمون شین

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 31 پست
ویرانگر آخریت چند سالشه😢 الان نزدیک پریودهم هستم اصن ب خدا اینقد اعصابم خورده احساس میکنم یه چیزی د ...

۳تا ویرانگرم بزرگ شدن اخریشون ۱۷ ولی باز یکی دیگه اضافه شد الان ۷سالشه 

نمیکشم واقعا از یه طرف با نوه ام نمیسازه همدیگه رو میزنن از یه طرف پسرم ۱۷ سالشه با دختر اخری ۷ساله نمیسازه دائم دعوا دارن 

چند وقت پیش از خونه بیرونشون کردم واقعا حالم بد بود 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مامان من حس میکنم پشیمونه همش میگه بچه بدرد ادم نمیخوره

اون خسته میشه وگرن۶ کیه که بچه شو نخواد. یکم همدلش باش.  کموش کن تو کارای خونه. کارهای خودت رو انجام بده مث جمع و جور کردن لباس ها  و...

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزمداروهای ویتامین خوبی هست برای این زماندردهم تسکین میدهازچندروز فبلش برو ماساژ

ای بابا.... فیزیوتراپی مو ده جلسه رو نتونستم کامل کنم چون بچه کوچیکمو نمیتونم جایی بذارم یا با خودم ببرم . ماساژ اخه!  ویتامین و مکمل کم و بیش میخورم... 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
سلام دوست خوبمن سالها کاربری دیگهداشتم خودم تعلیق کردمخیلی کاربر خوبی هستیدخوشحالم می،بینمتون۳ تا فر ...

سلام به روی ماهت

۳تادختر یه دونه پسر

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
۳تا ویرانگرم بزرگ شدن اخریشون ۱۷ ولی باز یکی دیگه اضافه شد الان ۷سالشه نمیکشم واقعا از یه طرف با نوه ...

بازهم خوبه بزرگ شدن. ولی درکت میکنم مامان منم یه بچه کوچیک بعد سه تا لچه دانشجو داشت خیلی سخت بود براش. اون ۱۷ ساله رو دریاب سالهی کنکورشه. به متاهل ها بگو نیان یه سال، سالهای سرنوشت سازین

بازهم خوبه بزرگ شدن. ولی درکت میکنم مامان منم یه بچه کوچیک بعد سه تا لچه دانشجو داشت خیلی سخت بود بر ...

به خدا هر روز دعوا داریم نمیخونه سرش همش تو کالاف بیصاحاب شدس

نزدیک پریودی همین منم نزدیک پریودم چند روز دارم فکر میکنم من بدبخت ترین آدم دنیام و از من بد بخت تر ...

من الان نشستم با قسمت فوت متیو تو انه شرلی یکم گریه کردم راحت تر شدم. دیدم کوچیکه ناراحت شد خودمو جمع کردم...

به خدا هر روز دعوا داریم نمیخونه سرش همش تو کالاف بیصاحاب شدس

ای بابا....

ببین نمیدونم چند سالته بچه داری یا نه... ولی اینا ک میگی تو حرف قشنگه ادم ی جایی لبریز میشه

منم نزدیک 40 سالمه و دوتا بچهٔ نوجوان پرشور و پرتوقع دارم که همین حالا خونه را گذاشتن روی سرشون،ولی هرگز اینجور که شما می گی فکر نکردم، حتی برای یک ثانیه. 

ضمنأ من دبیر هستم و هر سال با حدود 200 دانش آموز دبیرستانی سروکار دارم، با اینکه بزرگ هستن و مشکلات مختلفی دارن، ولی همشون برام معصوم ترین هستن و قلباً مثل بچه های خودم دوستشون دارم و دلم براشون می سوزه که توی این اوضاع و شرایط سخت اقتصادی و اجتماعی زندگی می کنن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

۳تا ویرانگرم بزرگ شدن اخریشون ۱۷ ولی باز یکی دیگه اضافه شد الان ۷سالشه نمیکشم واقعا از یه طرف با نوه ...

همش فکر میکردم بچه هایی که خیلی بزرگتر هستن با بچه خیلی کوچولوی خونه، رابطه و سازگاری بهتری دارن. حس اینکه بچه خودشون هست. من و برادرم، آخرین بچه خونه، مثل ۱۷ ساله و ۷ ساله خونه شما اختلاف سن داشتیم، پسر منه، بچه منه. هنوزم با اینکه خودم ۴۰ سالم هست و برادرم ۳۰، همون حس بچه منو داره، مثل ننه چسبیدم بهش که مبادا خط و خش بیوفته. اونم گاهی سربه سرم میزاره و بهم میگه : ننه!🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
من الان نشستم با قسمت فوت متیو تو انه شرلی یکم گریه کردم راحت تر شدم. دیدم کوچیکه ناراحت شد خودمو جم ...

البته درک می کنم. خیلی وقت ها سختی های زندگی به آدم فشار میاره و فقط دلش می خواد گریه کنه، ولی بچه ها مقصر نیستن و اون هام واقعاً گناه دارن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

منم نزدیک 40 سالمه و دوتا بچهٔ نوجوان پرشور و پرتوقع دارم که همین حالا خونه را گذاشتن روی سرشون،ولی ...

کاش عقل و درایت تو روداشتم. با بچه بزرگم مشکل میخورم بیشتر. در حالت عادی خوبم. ولی تو همین ۵-۶ روز دیگه نمیتونم با زبون چرب لاهاش راه بیام اونم میشه بدتر از من