2777
2789
عنوان

از شاگردم امروز پول بگیرم یا بعدا

86 بازدید | 6 پست

امروز اومد کلاسم گفت میخواهین الان حساب کنین یا اخر سر منم چیزی نگفتم

زشت نیس بگم اول هزینه این رو بریز اگر خواسی باز بیا؟

آخه باز کباس خواسته بعد کلاسه حدود دو ساعت سد ولی یک ساعتش به حرف گذشت 

نمی دونم بگم چقدر بده یک ساعت یا دو ساعت؟

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

دیگه انصاف داشته باشی یه ساعت

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه پول کلاس را اول بگیر ، آخر سر گرفتن خیلی سخته ،بعدش دیگه پول نمیدن زمانت را مدیریت کن ولی فقط ...

یعنی بگم هزینه کلاس فردا رو هم الان بده؟

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
خوب الان بگم یا بعدا؟

الان بگو خب

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

یعنی بگم هزینه کلاس فردا رو هم الان بده؟

راستش نمیدونم با چه ادبیاتی باشه که هم کلاس کارتون حفظ بشه هم به کار آموز بر نخوره ، ولی بهتره بگین لطفا هزینه ی کلاس قبل از شروع پرداخت بشه ، که هر سری نخواین تذکر بدین، یا بگین هر ۵ جلسه رو از قبل بدین 

دختر من که کلاس نقاشی میره هزینه ی هر ۸ جلسه رو اول پرداخت میکنم