2777
2789

شرایط طلاق دارم و دوتا بچه دارم 

پیام های عاشقانه و قربون صدقه دیدم هیچ جوره دلم صاف نمیشه متنفر شدم ازش

ابراز پشیمونی هم کرده

چکار کنم میترسم بعد طلاق پشیمون شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با من سرد رفتار میکرد و به اون محبت میکرد چجوری ببخشم

درکت میکنم 💔😔همین فکرا ادمو نابود میکنه ولی بنظرت جاهای ما با همسر امون عوض میشد باهامون چیکار میکردن؟ کم کمش طلاقمون میدادن

یکسال گذشته هرروز داغ دلم تازه تر میشه

میتونم تا حدودی خودمو بذارم جای شما و حقو به شما میدم

بنظرم به خاطر اون یه ذره شکی که دارید با مشاوری بزرگتری.. کسی که واقعا بتونه کمکتون کنه و راهکار بهتون بده مشورت کنید

چون موندن شماهم تو زندگی وقتی این مشکل تو ذهنتون حل نشده و بدون مهارت برخورد با این مشکل ،واقعا عذاب آوره و ممکنه افسردگی و بیماری روحی بگیرید

درکت میکنم 💔😔همین فکرا ادمو نابود میکنه ولی بنظرت جاهای ما با همسر امون عوض میشد باهامون چیکار میک ...

من یه بار فقط واسه تهدید گفتم دوباره خیانت کنی منم خیانت میکنم گف فردا صبح میریم طلاقت بدم حتی طاقت حرفشو نداشت

من یه بار فقط واسه تهدید گفتم دوباره خیانت کنی منم خیانت میکنم گف فردا صبح میریم طلاقت بدم حتی طاقت ...

همسایمون خیانت کرده بود گفتم اگه منم مثل این خانم اینکارو میکردم چیکار میکردی گفت حلق اویزت میکردم ازهمین جا ولی با ما چیکار کردن 💔