2777
2789

حدود یک سال پیش بایکی آشنا شدم همسن خودم بود چن ماه باهم صحبت میکردیم هم دیدیم و مشخص بود خیلی من می‌خواد بعد یه شب زنگ زد گفت تو مطلقه‌ ای بدرد من نمیخوری من تاحالا ازدواج نکردم و اینا خلاصه من همون‌تا یک هفته گریه کردم و ازته دل نفرینش کردم امروز زنگ زده توروخدا حلالم کن بعد اینکه از تو جدا شدم کلی بلا سرمون آمد مادرم بدخیم ترین سرطان گرفت خودم از کار دولتی اخراج شدم واینکه گفت اون زمان خانواده ام اون حرفا رو زدن ک من بهت گفتم و اینکه مادرم بیشتر من مجبور کرد ازت جداشم ولی من با این وجود یه تسبیح آیت الکرسی برا مادرش خوندم و حلالش کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار گوربه گور شهمردم چه راحت میان تو زندگی بقیه هر رفتاری دلشون خواست میکنن

شاید باورت نشه بعد اون رفتاری ک باهام کرد هنوز ک‌ هنوز حال روحیم خوب نشده

عزیز دلم منم مطلقه ام درکت میکنم ک چی میگی :)چ دل مهربونی داریمن نفرین کردم چرا نگرف؟

خدا شاهده هرکی اذیت میکنه بلا سرش میاد ولی فکر کن‌نزدیک ۲ماه با یک نفر آشنا شی کلی امید بعد برگرده بگه ت مطلقه ای بدرد من نمیخوری

کاش حلالش نمیکردی 

تو سر زنامون کردن همیشه گذشت کنن. جان فدا باشن 

کاش میزاشتی بفهمه دل شکستن یعنی چی 

برا من یکی بعد ۲۰ سال رفته بود خونه بابام اینا از من حلالیت میخواست💔💔

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

خدا شاهده هرکی اذیت میکنه بلا سرش میاد ولی فکر کن‌نزدیک ۲ماه با یک نفر آشنا شی کلی امید بعد برگرده ب ...

شاید میخواد ازدواج کنه میترسه براش دردسر بشی ادای پشیمونارو دراورده 

کاش حلالش نمیکردی تو سر زنامون کردن همیشه گذشت کنن. جان فدا باشن کاش میزاشتی بفهمه دل شکستن یعنی چی

ن چون مادرش سرطان بدخیم گرفته میگفت ۳۰کیلو وزن کم کرده

خوب حق داری....

ذات کثیف مردم درست نمیشه هیچوقت

ولی از دلت بیرونش کن...اونا ابله و کوته فکر و بیشعورن..مشکل از تو  نیست....به فکرت راه ندخ