2777
2789
عنوان

فکر میکردم اگر رتبم توی کنکور زیر 500 شه حالم خوب باشه ولی اشتباه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 62 پست

برو بابل عشق کن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ادم باهوش و سخت کوشی هستی اون چیزی ک شرایطشو داری رو برو سخت نگیر 

مثلا من شخصیتم جوریه حتما چیزی ک دارم یادمیگیرم باید همه جوره باب میل و علاقم باشه وگرنه دل ب کار نمیدم اگه تو اینجوری نیستی مطمینی از خودت انتخابت راحتی دانشگات و اینا باشه

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
تبریگ میگم عزیزمروزی چند ساعت میخوندی و چند تا تست میزدی

ممنونم ❤️

تابستون دوازدهم میانگین 10 

پاییز و زمستان 11 

جمعبندی میانگین 12 

تعداد تست ها فرق میکرد ولی از 140 تا کمتر نمیشد

بستگی به علاقه دارهمن عاشق پزشکی ام واگر بدونم قراره یه روزی برم بهشتی از شدت خوش حالی شاید بیهوش بش ...

خیلی زیاد و با کیفیت😂

با اساتید کشوری میخوندم و تست میزدم زیااااد و آزمون میدادم فراواااان