2777
2789
عنوان

نصیحتتون به خوابکاهی ها ❤️

82 بازدید | 10 پست

سلام 

اگر بخوایید از تجربیات زندگی تو خوابگاه بگید چی میگید

اونجا فضاش چطوریه ؟

چطوری رفتار کنم؟

چیکارا بکنم 

ممنون میشم از تجربه تون بگید 🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

سعی کنین با بقیه مهربون باشین هواشونو داشته باشی(نه اینکه خودتو اذیت کنی)اوناهم تو سختیا ه‌اتو دارن

از همون روز اول قانون بزارین برای نظافت و خاموشی

اول دوستانو امتحان کن بعد باهاشون صمیمی شو

تاجایی که میتونی رازای دلتو واوضاع زندگیتو تو دلت نگه دار 

تامیتونی با بچه های سالم بگرد روت تاثیر میزارن

درس درس درس اینه که بعد لیسانس میمونه برات 

و با دوستات خوش بگذرون 

مادرخرج نشو که بعد هی بری دنبال این و اون که فلانی دنگتو بده

اگه کسی جات دنگ داد خوش‌حساب باش هنوز نگفته تو اولین فرصت خودت پس بده

با هم اتاقی‌هات رابطه‌ات بد باشه میتونه سخت بگذره البته که ارتباط دوطرفه‌اس رفتار اونا هم هست باهاشون خوب باشی میتونه خوش بگذره 

ولی نه به همکلاسی نه به هم اتاقی هر حرفی رو نگو همه چی رو نگو تا حد امکان از پسرها جلوشون نگو بعدا حرفی پشتت بگن ممکنه بگن ممکنه هم نگن

اگه رو وسایلت حساسی نمیخوای دست بزنن از همون اول بدون رودربایستی بگو چون نگی و عادی شه سخت‌تر میشه همچینین خوراکی‌ها و غذا‌ها

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من همش استرس دارم اذیت کنن ندارن درست درس بخونم

اینم بگم بهت اول از در مهر وارد شو ولی با ادمی که خودخواهه قاطع رفتار کن اینجوری کسی اذیتت نمیکنه 

چیزیم شد به سرپرستی بگو یا اتاقتو عوض کن ولی باهاشون دوست باشی لذیتت نمیکنن