2777
2789
عنوان

زنگ زدم به ادراه برق یه چیزیو بپرسم

206 بازدید | 20 پست

ازونجایی ک برق رفتن ملوم نیست چطوریه.... برنامه میدن خارج برنامه قط میکنن 🥲خلاصه میخاستم شب تنها شم زنگ زدم بپرسم ببینم برق قط میشه باز یانه🥴زنگیدم  اسم محله رو گفتم گفتم شهرک فلان یارو اصن نمیدونست چی به چیه😐 هی گفت  میگی کدوم شهرک بعدن گفت بزن نت  تو نت نوشته چه ساعتی برق میره شرکت نوشته....

بعد  اینقد شرکت شرکت کرد اخرش ک گفت اسم شهرکتون چیه گفتم اسم شرکتموننن بعد خندیدم گفتم میگم شرکت هه شهرکمون... بعد یارو خندید منم خندیدم خاستم دیگ قط کنم گفت شرکت کلوچه سازی دارید؟ 🥴منم گفتم خیلی بیشرفی گزارشتو میدمو فلان میکنم بدبختت میکنم و‌اونم گفت خیلی بی ادبی 🥴منم قط کردم 

خیلی بیشرفن چطو میشه گزارشش داد؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

اینجام الان ۲۰روزیه ک بدون برنامه قط میکنن عیرازساعتی ک گفتن خلاصه همچیو دارن نابودمیکنن ک صدای ملت دربیاد

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب بی پدر و مادریه!!! واقعا خاک بر سرشون این قضیه هم کاملا راسته، منم زنگ زدم کلا هر سری با بی احترامی بود، کلا یک مشت حیوون توی اداره برق هستن، اصلا اعصاب جواب دادن رو ندارن انگار از همه دنیا طلبکارن

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

عجب بی پدر و مادریه!!! واقعا خاک بر سرشون این قضیه هم کاملا راسته، منم زنگ زدم کلا هر سری با بی احتر ...

دقیقا

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
عجب بی پدر و مادریه!!! واقعا خاک بر سرشون این قضیه هم کاملا راسته، منم زنگ زدم کلا هر سری با بی احتر ...

باز شانس آوردین

ما رو گذاشتن تو لیست رد هروقت باهرشماره ای زنگ میزنم میگه اشغاله🤪😂🤣🤧

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

میخاسی بگی اره ننتو امروز استخدام کردم

حقق

چیش خنده داره

دارم ب اون هول خاک برسرمیخندم

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

فکر کنم صداها ضبط میشه زنگ بزن شکایات اداره برق ،حالا یا میشه یا نه،حداقل تلاشتو کردی

باشههه

باز شانس آوردینما رو گذاشتن تو لیست رد هروقت باهرشماره ای زنگ میزنم میگه اشغاله🤪😂🤣🤧

ن منم زنگ میزنم اشغال میزنه باید ۱۰‌بار زنگ بزنی تا بوق بخوره