اونا اردبیلی ان و گف عروس دست مادرشوهر و میبوسه گفتم اصلا گف رسممونه 😑😑داشت دعوام میشد باهاش اون میخندید میگفت بخدا رسمه ما تهرانیم اصلا همچین چیزی نیس! تازه اونا باید منو رو سرشون بزارن دختر از تهران داره میگیره! چون خانوادش اونجان کلا! یعنی چی! بعد دید قاطع میگم گف حالا ب مامانم میگم ک شما رسم ندارید نکن😑گف ی خواهرم معلمه اونم میکنه اینکارو اگ ازدواج کنه وای اون یکی ک دکتر بود نکرد چون خیلی موقعیت اجتماعیش خوب بود ! بعد میخندید! با سیاست رفتار کنم؟ خیلی قاطع گفتم اصلا نمیکنم من
نه ولی از لحاظ شخصیتی خیلی باید طرف سطحش و لولش توی اونجا پایین باشه ک همچین کارایی بکنن!
ولی خدا وکیلی از نظر شعور حرف زدن خیلی به هم میاین،دختر از تهران میبره باید رو سرش بزاره،😂،لنگه ی همین از دستش نده، فقط شما دوتا میتونید همدیگه رو تحمل کنید
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404..... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51