2777
2789
عنوان

شده عاشق صدای یه نفر بشید🥹

232 بازدید | 29 پست

اونقدر عاشق صداش بشید که واسه شنیدن صداش بیقراری کنید؟

وقتی صداشو بشنوید حس کنید انگار خیلی وقتە اون صدا رو میشناسید؟

جونم براش تنگ شده🥲

اره اره ارهههه

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در اون حد که نه

ولی یه بار اسنپ گرفته بودم یارو صداش واقعا معرکه بود

انگار گوینده داشت باهات صحبت میکرد واقعا هم از ادبش و هم از صداش ادم لذت میبرد

فقط همون یک بار بود که از صدای یکی خوشم اومد

آره 

صدایی که به مدت ۵ ماه هرشب میشنیدم 

بعد یه مدت وقفه وقتی دوباره ویس های قدیمی رو گوش کردم 

یه حس عجیبی بود

صدایی آشنا و گرم ولی خیلی دور و غریب 

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 پشت کنکوری سال اول هستم ، به عشق پزشکی موندم🩷 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘🌱 روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿

دارم می میرم از این همه دوری🥲

اوه من مثل مرغ سرکنده شدم 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

سه سال و نیمه صداشو نشنیدم خوش بحالت واقعاااخدا خیلی دوستت داره که میتونی صداشو بشنوی

ولی متاسفانه شرایط طوریه که احتمالا از سال دیگه نبینمش 

مگر این که معجزه رخ بده و قدمی برداره برای باهم بودنمون😔

آره صدایی که به مدت ۵ ماه هرشب میشنیدم بعد یه مدت وقفه وقتی دوباره ویس های قدیمی رو گوش کردم یه حس ع ...

نه من همون بار اول ک صداشو شنیدم انگاری خیلی سال بود میشناسمش

ارع عشقم بود عاشق صداش بودم

بعدش مجبورشدیم جداشیم 5سال پیش پارسال ی پست دیدم  ی دختره بادوس پسرش حرف میزنه خیلی میزاشت از مکالمشون  پسره انگار خود اون بود حتی شهرشون داشتم دیونه میشدم😑

تهشم فهمیدم اون نیس دلم تنگ شه برا صداش پست اون دختره نگامیکنم😂چون صداش کپی صدااونه

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤