2789

قبلا این کلینیک رفته بودم اینبار گفتن پزشک زیبایی عوض شده بی‌حسی زدن موقع انجام دکتر نیومد اپراتور که مدتها قبل اونجا فقط لیزر موی زائد انجام می‌داد اومد قبول نکردم گفتم باید دکتر انجام بده، دکتر انجام داد ولی خیلی حالت چهره اش شاکی شده بود 

مگه قانونیه بجز دکتر یکی دیگه پشت دستگاه بشینه🙄

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه برا کارایه زیبایی حتی جای دکتر عمومی نرینفقطط متخصص که مثل من بدبخت نشین

تجربه لیزر مو دارید؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

38 سالم دوسال قبل رفتم بیشتر به خاطر منافذ بنظرم خوب بود صورتم واقعا جوانتر شده بود الانم دوباره از ...

من زیر سی ام میخواستم مزوژل بزنم دکترم زیاد صلاح ندید. شما تجربه لیزر مو‌زاید دارید

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

38 سالم دوسال قبل رفتم بیشتر به خاطر منافذ بنظرم خوب بود صورتم واقعا جوانتر شده بود الانم دوباره از ...

من زیر سی ام میخواستم مزوژل بزنم دکترم زیاد صلاح ندید. شما تجربه لیزر مو‌زاید دارید