2777
2789

دوست دارم بدونم چطوری برداشت کنم ؟

نامزدم دیشب اخرشب ساعت ۱اینا از تهران رفت گیلان

بعد منم صبح ساعت ۷باید میرفتم برای امتحان ولی خواب موندم

ساعت ۶و۵۶پاشدم از خواب دیگه بدو بدو حاضر شدم ، اصلا تو ماشین هم به ذهنم نرسید بهش پیام بدم

انقد استرس داشتم که برسم و همش می‌خوندم 

بعدش من رسیدم تا ۹و ده دقیقه اینا سر جلسه بودم

بعدش که اومدم دیدم نامزدم پیام داده صبح بخیر گفته

منم رفتم کافه بعد جوابش رو دادم

یکم که گذشت دیدم نوشته که چرا باهام سردی چرا خودتو ازم دور میکشی منو داغون می‌کنه

از ۵صبح منتظرم بپرسی رسیدی یا نه شاید تصادف میکردم میمردم این موقع میومدی تو سرد خونه بودم ولی اصلا برات مهم نبودم ، بعد من شرایط رو بهش گفتم 

گفت حتی توی ماشین هم برات مهم نبودم حتی بعد امتخانت که میتونستی جواب بدی ندادی رفتی کافه بعد یادم افتادی

به نظرتون از این رفتارش چی برداشت کنم؟؟من خودم وقتی برای یکی خیلی خوبم همینقدر که من خوبم از اونم توقع دارم اینجوری باشه اگه نباشه بهم برمیخوره

حس میکنم اونم همینجوری بوده

نظر شما چیه؟شما چیز منفی دیدین توی برداشتتون از رفتارش؟؟

عزیزم شما کوتاهی کردی 

باید با دقت بیشتری رفتار میکردی 

حداقل بعد امتحان سریع پیام می‌دادی و سراغشو می‌گرفتی 

به نظرم ایشون حق داره بپرسه و میشه گفت یکجورایی حق داره ناراحت بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تا یه حدودی حق با نامزدتهبعد از امتحان میتونستی تماس بگیری و شرایط توضیح بدی و حالشو بپرسی به عنو ...

اره حق داره 

منم جاش بودم ناراحت میشدم خیلی

ولی واقعا درگیر شدم

بعد امتحان سریع دوستام گفتن بریم

اونجا رفتم میبینم گوشیم ۱۰درصده از شانس

برقام رفت