2777
2789

من 28 بهمن پری شدم ولی پری خیلی کم بود و بعد یک روز تبدیل به لکه شد 6 تا بیبی زدم که 5 تا منفی بود ولی آخری یه خط کمرنگ افتاد. البته تموم بی بی هاتو روزهای 5 و 6 پری بود. بعد دو روز از پری آز دادم که منفی بود و بتا پایین بود. بعد چند روز دو روز نفخ شدید داشتم که باز بیبی زدم منفی بود. حالا 8 روز از پری میگذره اما هنوز نشدم. ممکنه باردار باشم؟

آزمایش خون دقیق ترین راه فهمیدن بارداریه وقتی منفی بوده متاسفانه یعنی باردار نیستی و این طور بهم ریختن پری تو اقدام طبیعیه

دوست داشته شدن خیلی خوب است حتی اگر دیر شده باشد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بس بیبی خریدم حالم بد شد. دیماه هم پریودیم عجیب بود و همه اش فکر می کردم الان یه سطل از خون از تنم می ریزه و خیلی سختم بود. البته پری مثل همیشه بود. من یه بچه دارم و شوشو بچه نمیخواهد

خب شما پریود شدی چرا میری بی بی چک میزنی ...اگه در حال اقدامی ب خاطر بالا پایین شدن هورمونات پریودات بهم ریخته...وقتی ازمایش منفیه یعنی باردار نیستین

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

خانمهامن بایددوم پری میشدم ولی فقط ترشحات قهوه ای تادیشب داشتم امروزترشحاتم سفیدرنگه نفخ دارم سنگینی توقفسه سینم احساس خستگی دلرم شدیدازیردلم دردمیکنه یکساعت پیش بی بی زدم  منفی بودالان رفتم از دادم بنظرتون ممکنه بخواست خداباردارشده باشم

خانمهامن بایددوم پری میشدم ولی فقط ترشحات قهوه ای تادیشب داشتم امروزترشحاتم سفیدرنگه نفخ دارم سنگینی ...

به نظر بارداری و بی بی اشتباه شده. بارداری اولم دقیقا همین علایم را همراه با نفخ شدیدی داشتم.