2777
2789

ویتامین سی چه برندی بزنم؟که ارزون باشه 

و اینکه لایه بردار بزنم 

چیکار کنم خواهش میکنم بگیدد 

پوست صورتم داغون شده

ویتامین سی پریم با آبرسان ژینازن بگیر ویتامین سی دیجی کالا میده ۶۰۰ تومن پرایم رو ولی حضوری بخوای بگیری ۹۰۰تومنه واقعا عالیه 

میتونی هم از ترب یا با سلام بگیری که ترب خیلی بهتره توی چهار قسط میتونی پرداختش کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب هم روزی حداقل ۸ لیوان رو بخور میوه هم زیاد بخور شیرینی جاتو اینارم زیاد نخور پوستت چیه سفید سبزه ...

ببخشید میشه برای منم بگین پوستم گندمی هست پوستم انگار خفه شده بی روحه شاداب نیست

پوستم گندمیه در اصلولی الان خیلی کدر شده و سبزهه

همونای که گفتم اگر بگیری خیلی خوبه ضد آفتاب هم حتماااا بزن ضد آفتاب ام کیو خیلی خوبه قیمتش هم دیجی کالا تخفیف زده ۴۵۰بگیری عالیه کرم پودر اینارم نزن اگر کبدت چربع و جوش زیاد داری عرق کاسنی و شاتره رو ناشتا روزی یک لیوان تا یک ماه بخور خیلی تغییر می‌کنی همینا رو که گفتم انجام بدی

ببخشید میشه برای منم بگین پوستم گندمی هست پوستم انگار خفه شده بی روحه شاداب نیست

پایین تر گفتم اونا رو بخون ویتامین سی هم که کامنت های بالا گفتم بگیر صددرصد پوستت بهتر میشه میشه بخور هم ماهی یه بار بده بخور گل محمد ۱۰ دقیقه دقیق وایسا کنارش

پاکسازی پوست هم تاثیر داره ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

پایین تر گفتم اونا رو بخون ویتامین سی هم که کامنت های بالا گفتم بگیر صددرصد پوستت بهتر میشه میشه بخو ...

ممنون دستت درد نکنه یه دکتر برای منم گفت احتمالا کبدت چرب هستش 

آبرسان کم میزنم ولی ضدافتاب هر روز میزنم 

ویتامین سی هم میخرم 

ممنون دستت درد نکنه یه دکتر برای منم گفت احتمالا کبدت چرب هستش آبرسان کم میزنم ولی ضدافتاب هر روز می ...

همین که گفتم بگیر ناشتا بخور پاکسازی می‌کنه عالی میشی فدات سوالی چیزی داشتی بگو 🫠❤️

پایین تر گفتم اونا رو بخون ویتامین سی هم که کامنت های بالا گفتم بگیر صددرصد پوستت بهتر میشه میشه بخو ...

ممنونم عزیزم 

ابرسان سیمپل 

ضد آفتاب اون  میزنم

و اینکه یه کرم ضد لک و جوش هم استفاده میکنم ولی حتما از اون سرمه میخرم

ممنونم عزیزم ابرسان سیمپل ضد آفتاب اون میزنمو اینکه یه کرم ضد لک و جوش هم استفاده میکنم ولی حتما از ...

اره عزیزم حتما بگیر خیلی خوبه فقط وقتی زدیش دو دقیقه بعد آبرسان بزن نور گوشی یا چیزی هم نخوره تو صورتت وگرنه لک میشه صب هم پاشدی با فومی چیزی بشور

عزیزم ویتامین سی که میگین بصورت سرم هست؟

پوست من بشدت خشک الان طوریه که دچاراگزما شده